Banner 980x90

Kā izbaudīt pasaulē populārākās kūkas tepat Rīgā?

Lielas vai mazas svinības, atzīmējot ģimenes, draugu vai darba kolēģu lokā sev svarīgu notikumu, nevar iztikt bez gardas kūkas. Kūkām, tāpat kā daudziem kulinārijas izstrādājumiem, ir savas modes tendences, kas var mainīties atkarībā no sezonas, izcilu konditoru garšas inovācijām un sociālo mediju ietekmes. Taču īpašu vietu populārāko kūku topos nemainīgi ieņem tieši franču konditoru radītās receptes.

Kādēļ franču konditoru radītās receptes nezaudē savu popularitāti?

Spēja apvienot tradīcijas, garšas inovācijas un izsmalcinātību ar tekstūru daudzveidību ir galvenā panākumu atslēga, kādēļ ikviena beķereja savā smalkmaizīšu un kūku klāstā piedāvā ne tikai vietējos, bet arī franču konditorejas gardumus. Franču konditorejas daudzveidība no vieglām, augļainām tartēm līdz bagātīgiem šokolādes desertiem ļauj katram atrast savai gaumei vispiemērotāko gardumu svinībām. 

Kādas franču konditorejas receptes ir populāras šobrīd?

Klasiskie deserti tiek nepārtraukti transformēti un pielāgoti mūsdienu prasībām un garšas izjūtai. Šobrīd popularitātes virsotnē ir atgriezusies:

  • citronu tarte – šī tarte ar kraukšķīgu garozu un līdzsvaroto, bet atsvaidzinošo krēmu ir izcils piemērs, kā no vienkāršām sastāvdaļām izveidot izcilu desertu;
  • Šarlote – svaigi augļi, ogas un viegli krēmveidīgi pildījumi šim klasiskajam desertam piešķir vieglumu un modernu pieskārienu, tādēļ Šarlotes mūsdienīgās versijas ir atgriezušās modē;
  • Krokombuša jeb Croquembouche – krokombuša ir tradicionāla svētku kūka, kas sastāv no torņa veidā sakārtotām ar krēmu pildītām kraukšķīgas mīklas bumbām. Svētku banketi ar krokombušu uz galda kļūst izsmalcināti un smalki – https://www.francumaize.lv/banketi/.

Franču maize – meistaru piedāvātā daudzveidība un augstā kvalitāte

“Franču maize” ir konditoreja Rīgā, kas piedāvā ne tikai sniegt garšīgus atelpas mirkļus ikdienā pie kafijas tases ar iemīļotajām smalkmaizītēm un bulciņām, bet arī izbaudīt jaunas garšas īpašos svētkos, pasūtot konditorejas meistariem tortes pēc pasaules gardēžu novērtētām receptēm, un pārliecināties par “Franču maizes” speciālistu komandas profesionalitāti banketu rīkošanā. 

Galdu klāšana jubilejās, svētkos un korporatīvajos pasākumos var būt izaicinoša, tādēļ uzticiet to pieredzējušai profesionāļu komandai. Vairāk informācijas par beķerejas “Franču maize” piedāvājumu un pieredzi atradīsiet konditorejas mājaslapā www.francumaize.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)