Banner 980x90

Izvēlies labāko savām acīm – Acuvue Oasys lēcas!

Visā pasaulē pazīstamā ražotāja Johnson & Johnson kontaktlēcas Acuvue Oasys nav parastas lēcas. Tās izstrādātas, balstoties uz pamatīgiem zinātniskajiem pētījumiem un kontaktlēcu lietotāju vajadzību izpratnes. Iedvesmojoties no šo medicīnas preču nēsātājiem, Acuvue Oasys kontaktlēcas veidotas tā, lai pilnībā pielāgotos tev, tavai ikdienai un vajadzībām, vienlaikus nodrošinot rūpes par redzi. Katrs produkts tiek izstrādāts augstākajā līmenī, ko pierāda arī ražotāja gūtās atzinības un apbalvojumi, kā arī pieprasījums pēc tā produkcijas. 
Piemērotas jutīgām acīm
Acuvue Oasys lēcas radītas, lai nodrošinātu pilnvērtīgu komfortu to lietotājiem. Tās veidotas, lai īsu brīdi pēc ievietošanas tās vairs nebūtu jūtamas un nodrošinātu kvalitatīvu redzamību gan tuvumā, gan tālumā, atkarībā no tavām vajadzībām un lēcu veida. Acuvue Oasys piedāvā arī lēcas, kas piemērotas īpaši jutīgām acīm, kā arī tiem lietotājiem, kas cieš no lēcu radīta acu kairinājuma vai alerģijām. 
 
Komforts dažādās vidēs
Nav noslēpums, ka daudzi no mums ikdienā lielu daļu laika pavada birojos, sēžot pie datora garas darba stundas, kas ne tikai rada papildu slodzi redzei, bet arī var izraisīt citas problēmas, it īpaši, ja telpās ir ļoti sauss gaiss un daudz putekļu. Tieši tāpēc Acuvue Oasys lēcas ir radītas arī tādām vidēm, kurās acis var ātri tikt kairinātas un nogurt.

1. klases aizsardzība pret UV-stariem 
Ņemot vērā mūsdienīga cilvēka aktīvo dzīvesveidu, Johnson & Johnson padomā par visu un piedāvā lēcas ar aizsardzību pret ultravioleto starojumu. Acuvue Oasys kontaktlēcās iestrādātais 1. klases UV filtrs bloķē līdz pat 99% UV-B staru un 96% UV-A starojumu, nodrošinot aizsardzību acīm. Visas Acuvue kontaktlēcas ir nodrošinātas ar UV aizsardzību, kas novērš kaitīgā ultravioletā starojuma ietekmi uz acs struktūrām, piemēram, acs radzeni, lēcu un tīkleni. Taču der atcerēties, ka kaut gan kontaktlēcas ar UV filtru aizsargā acis pret kaitīgo starojumu, tās nevar aizstāt saulesbrilles ar UV filtriem, tā kā tās pilnībā neaptver visu zonu ap acīm. Visas Acuvue Oasys kontaktlēcas par lieliskām cenām ir pieejamas interneta veikalā Manaslecas.lv, tāpēc, ja meklē jaunas kontaktlēcas, kas atzītas daudzās pasaules valstīs un padarīs tavu ikdienu vieglāku, noteikti ielūkojies piedāvājumā jau tagad!

Ilgstoša lietošana
Viens no trūkumiem, par ko nereti sūdzas daudzi lēcu lietotāji, ir to salīdzinoši īsais nēsāšanas termiņš. Taču Acuvue Oasys lēcas, kas veidotas ar īpaši augstu skābekļa caurlaidību un izteiktu mitrināšanu, kā arī nosēdumu pretestību, ir veidotas arī situācijām, kad izņemt lēcas var būt apgrūtinoši. Pagarinātas lietošanas lēcas nav ieteicams izmantot visu laiku, taču tās noteikti var noderēt tavā ikdienā. Atceries vienmēr lietot kontaktlēcas saskaņā ar redzes speciālista un lēcu ražotāja norādījumiem. 

Iegādājies Acuvue Oasys lēcas – Manaslecas.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)