Banner 980x90

Turpinās Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Piektdien, 8.jūlijā, Balvu, Viļakas, Rugāju un Baltinavas novados sākās un 9.jūlijā turpinās otrās Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas, aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

 

Sestdien, 9.jūlijā, no plkst.9.00 līdz 13.00 Balvu pilsētas parkā norisināsies Lielais mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā piedalīsies gan Ziemeļlatgales mājražotāji, zemnieki un amatnieki, gan arī citi uzņēmumi ar Latvijā ražotu preci. Ar prezentācijām un degustācijām tirgū dižosies arī uzņēmumi. Tirgus norisi kuplinās Ziemeļlatgales novadu kultūras kolektīvu un viesu priekšnesumi.

No plkst.10.00 līdz 12.00 atvērto durvju diena būs Viļakas pilsētas uzņēmumos. Savukārt pie Viļakas pilsētas estrādes no plkst.11.00 līdz 13.00 pasākuma "Ziemeļlatgales retrorallijam 10" ietvaros viesosies retro motociklu braucēji. No plkst.13.00 līdz 17.00 pie estrādes norisināsies Latvijas spēkavīru čempionāta 2.posms, kā arī meistardarbnīcas bērniem - ādas apstrāde, filcēšana, motocikla krāsošana un floristikas meistarklase.

Dienas noslēgumā plkst.19.00 ikviens būs aicināts uz koncertu un zaļumballi kopā ar grupu "Galaktika" Viļakas pilsētas estrādē, ieeja pasākumā būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)