Banner 980x90

SIA "VRK Travel" – pēdējā brīža ceļojumi

Daudzi, kas plāno, kā pavadīt savu ilgi gaidīto atvaļinājumu, vēlas vienlaikus arī ietaupīt. Šādos gadījumos lielisks variants ir pēdējā brīža ceļojumi, kas dod iespēju atpūsties no ikdienas raizēm, laiskojoties saules apspīdētā jūras vai okeāna krastā, un iepazīt jaunas valstis par ļoti izdevīgu cenu.

Pēdējā brīža ceļojumi

Daudzi, kas plāno, kā pavadīt savu ilgi gaidīto atvaļinājumu, vēlas vienlaikus arī ietaupīt. Šādos gadījumos lielisks variants ir pēdējā brīža ceļojumi, kas dod iespēju atpūsties no ikdienas raizēm, laiskojoties saules apspīdētā jūras vai okeāna krastā, un iepazīt jaunas valstis par ļoti izdevīgu cenu – nešķiroties no prāvas naudas summas. Pretēji sabiedrībā izplatītam mītam, ka pēdējā brīža ceļojumi zemās cenas dēļ ir mazāk kvalitatīvi, ar ierobežotām ērtībām – šāda veida ceļojumi ietver itin visus nepieciešamos pakalpojumus, ērtības, kas ļauj padarīt ceļojumu tikpat neaizmirstamu kā, plānojot to un iegādājoties dārgas biļetes jau krietnu laiku pirms atvaļinājuma sākuma. SIA "VRK Travel" šobrīd aktuālajā piedāvājumā ir "degošās" tūres jeb pēdējā brīža ceļojumi uz tādām populārām kūrorta un tūrisma valstīm kā Budapeštu, Maltu, Prāgu, Igauniju, Baltkrieviju, Vāciju–Šveici un Sanktpēterburgu.

 
 
Ceļojums uz Budapeštu, Ungārijas galvaspilsētu, kas atrodas Donavas upes abos krastos, ir labs variants mini atvaļinājumam. Četru dienu laikā pilsētas viesiem būs iespēja apskatīt pilsētas skaistos tiltus un ēkas, ar ko Budapešta ir izslavēta, kā arī piedalīties izvēlētajā ekskursijā, kas, piesakot ceļojumu uz Budapeštu, ir iekļauta kā dāvana. Pēdējā brīža ceļojums uz Budapeštu būs pieejams no 06.04.2019. līdz 26.10.2019.


 
Pēdējā brīža ceļojums uz Maltu – valsti ar ļoti seno vēsturi – interesentiem ir pieejams, sākot no 28.03.2019. līdz 10.10.2019. Ceļojuma ilgums – 11 dienas, kuru laikā būs iespējams izvēlēties kādu no plašā klāstā piedāvātajām ekskursijām vai brīvi izbaudīt vēsturiskās Maltas arhitektūru, dabu un valsts slavenākās pilsētas, piemēram, Maltas galvaspilsētu Valletu, Mdinu, Gozo salu, un tūristu iecienītus objektus patstāvīgi.


 
Neilgam, taču tik un tā neaizmirstam atvaļinājumam būs piemērots arī četru dienu ceļojums uz Prāgu, vienu no skaistākajām Eiropas galvaspilsētām, kas atrodas Čehijā. Ceļojums pieejams, sākot 06.04.2019. līdz 19.10.2019. "VRK Travel" aicina piedalīties bagātīgā klāstā piedāvātajās ekskursijās pēc savas izvēles, piemēram, "City Tour", kura laikā ceļotājiem tiks izrādītas Čehijas galvaspilsētas populārākās apskates vietas un objekti, ekskursijā uz Prāgas ievērojamāko apskates objektu – Prāgas pili – vai izbaudīt mieru un harmoniju, dodoties izbraukumā ar kuģīti un priecājoties par pilsētas skatiem, kas atklājas Vitavas upes krastos. Piedāvājumā ir vēl 13 ekskursijas, kurām var pieteikties, rezervējot ceļojumu "VRK Travel" mājaslapā.


 
No 30.03.2019. līdz 21.12.2019. ceļojumu cienītājiem tiek piedāvāts divu dienu pēdējā brīža ceļojums uz Igauniju, Sāremā jeb Sāmsalu. Tā laikā atpūtnieki tiks iepazīstināti ar Kāli meteorīta krāteri, Sāremā galvaspilsētu Kuresāri un Bīskapu Pili, kas ir vienīgais saglabājies viduslaiku cietoksnis Baltijā. Tāpat ceļojums uz Sāmsalu ietver sevī ekskursiju uz Sāmsalas vējdzirnavu kalnu, Pangas klintīm un citām interesantām apskates vietām.


 
Starp pēdējā brīža ceļojumiem, ko piedāvā tūroperators "VRK Travel", ir arī ceļojums uz Baltkrieviju (Grodņa-Bresta-Minska), kas pieejams no 19.04.2019. līdz 20.12.2019. Ceļojums uz Grodņu, Brestu un Minsku ilgst trīs dienas, un tā laikā varēs doties pastaigā pa Baltkrievijas kultūras centru un baltkrievu katolicisma centru Grodņu izbaudīt neparastus panorāmas un dabas skatus, kā arī ļauties Brestas viduslaiku šarmam un novērot Pētera I laika retro lukturu iedegšanas ceremoniju. Tāpat ceļotāji varēs apmeklēt nelielo tūristu iecienīto Baltkrievijas pilsētiņu Nesvižu un Miru, kā arī iepazīties ar vairāk nekā 900 gadus ilgo Minskas vēsturi, kultūru un arhitektūru.

Ja interesē ceļojums uz Vāciju-Šveici, to varēs rezervēt, sākot no 01.05.2019.-20.09.2019. Tūres ilgums – sešas dienas, kuru laikā varēs iepazīt tādas pilsētas kā viduslaiku Nirnberga, Cīrihe – viena no skaistākajām Eiropas pilsētām, Berne, kas atzīta par Pasaules Kultūras mantojumu, un kontrastu pilsēta Štutgarte. Sīkāka ceļojuma programma atrodama "VRK Travel" mājaslapā.


 
Tūrisma cienītājiem tāpat tiek piedāvāts ceļojums uz Sanktpēterburgu ar prāmi. Jūras kruīzs ar galamērķi – Sanktpēterburga – tiek piedāvāts no 19.04.2019. līdz 25.12.2019., un tajā var doties bez vīzas. Kruīza ilgums – piecas dienas, kuru laikā paredzēts brauciens uz Kronštadtu un Oranienbaumu, pēc izvēles ekskursija uz Cara ciemu vai Petergofu, tāpat piektajā ceļojuma dienā plānota pārgājiena ekskursija uz Vecpilsētu Tallinā, kas iekļauta pasaules UNESCO mantojumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)