Banner 980x90

Labākais dermatologs Preiļos brauc no Rīgas

Ķermenis ir mūsu apziņas un dvēseles mājas, kuras mēs nevaram mūža laikā nomainīt nevienu reizi. Tādēļ par ķermeni ir jārūpējas. Senajos laikos nebija profesionāļu, kas sniegtu konsultācijas ādas kopšanā, tādēļ cilvēki izlīdzējās ar tautas metodēm un receptēm, kas tika nodotas no paaudzes paaudzē. 

Epidermas atmirušās šūnas un pigmenta plankumus senajos laikos likvidēja, izmantojot sarežģītu recepti: sīki sasmalcināja marmoru, pievienoja vīģu pienu un darvu. Izveidoto putriņu uzklāja uz sejas un mēģināja noturēt veselas divas diennaktis. Vīģes, marmors un piens mīkstināja atmirušās šūnas, bet darvas ietekmē varēja viegli ādu no tām atbrīvot. Sarežģīti, vai ne? Mūsdienās vairs nav jāsmalcina marmors un jāmeklē darva, jo par ādu lieliski rūpējas ādas ārsti jeb dermatologi.

Profesionāla dermatologa konsultācijas tagad pieejamas arī Preiļos 
Profesora Jāņa Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika praktizējas ādas kopšanā un ārstēšanā jau vairāk nekā desmit gadus. Klīnikas speciālistu konsultācijas pieejamas ne tikai Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās. Dermatologs Preiļos reizi mēnesī pieejams Raiņa bulvārī 13, klīnikas speciālistu izbraukumu vizītēs. Tāpat klīnikas speciālistu konsultācijas pieejamas arī Gulbenē, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Cēsīs, Siguldā un citviet.

Apmeklējot klīnikas dermatologu Preiļos, profesionāls ādas ārsts konstatēs ādas stāvokli, noteiks diagnozi un nozīmēs ārstēšanas kursu atkarībā no tādiem faktoriem kā pacienta vecums, ādas stāvoklis, slimības smaguma pakāpes. 

Profesors Jānis Ķīsis – līderis Latvijas dermatoloģijā
Profesoram un klīnikas vadītājam Jānim Ķīsim pieredze specialitātē skaitāma jau četros gadu desmitos. Profesors dermatoloģijā praktizējas kopš 1981. gada, stažējies Vācijā, Itālijā, Šveicē, Kanādā, ASV. Periodiski piedalās starptautiskos kongresos un pilnveido savas prasmes apmācības kursos. 

Prof. Jāna Ķīša vadītajā klīnikā Rīgā pieejami vislabākie speciālisti tādās jomās kā fizioterapija, lāzerterapija, kosmetoloģija, ķirurģija, ārstnieciskā pēdu aprūpe, estētiskā kosmetoloģija, uztura terapija. Ja pacientam Preiļos ir nepieciešamas, piemēram, tādas manipulācijas kā pārsēju nomaiņa un noņemšana, šuvju noņemšana, būs jāierodas Rīgas klīnikā.

Izmantojiet iespēju! 
Preiļi arī var saņemt augstu kvalificēta ādas ārsta konsultāciju – nav jābrauc uz galvaspilsētu Nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu veselību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)