Banner 980x90

Kāzu salons "De Lukss"

Kāzu salons ir vieta, kur piemeklēt savu sapņu kāzu kleitu un aksesuārus. Kāzu salons "De Lukss" ir viens no lielākajiem un senākajiem kāzu saloniem Rīgā, kas gadiem ilgi saviem apmeklētājiem spēj nodrošināt ne tikai lielisku kvalitāti, saprotošu personālu un labu servisu, bet arī plašu kleitu izvēli un labāko izlasi no jaunākajām kolekcijām.

Kāzu salons

Kāzu salons ir vieta, kur piemeklēt savu sapņu kāzu kleitu un aksesuārus. Kāzu salons "De Lukss" ir viens no lielākajiem un senākajiem kāzu saloniem Rīgā, kas gadiem ilgi saviem apmeklētājiem spēj nodrošināt ne tikai lielisku kvalitāti, saprotošu personālu un labu servisu, bet arī plašu kleitu izvēli un labāko izlasi no jaunākajām kolekcijām. Kāzu salonā iespējams izvēlēties un pielaikot vairāk nekā 300 dažādu kāzu kleitu modeļu jebkurai gaumei un jebkuram kāzu budžetam.

Kāzu salona apmeklējums ir būtisks visā kāzu plānošanas procesā, jo tērps ir paredzēts dzīves visskaistākajam mirklim. Kāzu tērpā ir jājūtas skaisti un ērti, lai svinības būtu neaizmirstamas.

Kāzu salonā iespējams piemeklēt gan elegantas un vienkāršas kleitas, kuras papildināt ar aksesuāriem, gan arī bagātīgi rotātas, greznas kleitas ar izšuvumiem, drapējumiem, korsetēm, apjomīgiem un kupliem svārkiem, kuras neprasīs papildus aksesuārus.

Lasiet vairāk: http://www.delukss.lv/piedavajumi

Vakartērpu noma

Vakartērpu noma ir labākais risinājums, ja ir paredzēts doties uz saviesīgu pasākumu. Tā vietā, lai iegādātos tērpu, ko uzvilkt tikai vienu reizi, vakartērpu noma ir racionāls un izdevīgs variants, kā īpašā pasākumā izskatīties skaisti, eleganti un svinībām atbilstoši.

Vakartērpu noma atvieglos sagatavošanos jebkāda veida svinīgam pasākumam. Vispirms gan ir svarīgi saprast, kāds tērps būs atbilstošs situācijai.

Visbiežāk pasākuma ielūgumā jau būs norādīts, kādā tērpā uz to jāierodas. Ļoti oficiālos pasākumos, kuros kungi tērpjas smokingā, dāmām ir jāvelk gara vakarkleita. Rokās ieteicams vilkt garos cimdus, ja vakartērps ir bez piedurknēm. Neformālos pasākumos vakartērpa izvēle var būt brīvāka.

Vakartērpu noma piedāvā gan neitrālas, klasiskas kleitas, pie kurām ieteicams pieskaņot interesantus aksesuārus, gan arī krāšņas, izteiksmīgas kleitas, kuras izcelsies pašas par sevi.

Lasiet vairāk: http://www.delukss.lv/piedavajumi

Smokingu noma

Smokingu noma ir labākais risinājums kungiem, kuriem jādodas uz īpaši svinīgu pasākumu. Lai nebūtu jāiegādājas šo tērpu viena saviesīga pasākuma dēļ, smokingu noma sniedz iespēju to iegūt savā īpašumā tieši uz vajadzīgo notikumu.

Smokinga uzvilkšana ir cieņas apliecinājums svinīgajai situācijai, piemēram, kāzās vai oficiālās pieņemšanās.

Smokingu noma ieteicama vismaz dienu pirms pasākuma, lai būtu iespējams smokingu uzvilkt iepriekšējā vakarā mājās un tajā mazliet pastaigātu, lai pie tā pierastu. Smokingu ir jāprot nēsāt – apkārtējiem viesiem būs redzams, ka kungs jūtas neērti un stīvi, nepieradis pie šī tērpa.

Nēsājot smokingu, jāatceras par dažiem noteikumiem. Pirmkārt, pie tā nēsā tikai melnu tauriņu. Žaketes apkaklei nedrīkst atrasties zemāk par tauriņa lenti. Smokingu nedrīkst atpogāt svinīgā brīdī un sarunājoties ar dāmu. Smokingu var nēsāt ar vesti, ja tā nosedz bikšu jostas daļu. Pie smokinga velk tikai melnas zeķes, un kurpēm ir jābūt no īstas, kvalitatīvas ādas ar plānu zoli.

Smokingu noma piedāvā kvalitatīvus, klasiskus smokingus, kas ikvienu kungu rotās īpaši svinīgās reizēs.

Lasiet vairāk: http://www.delukss.lv/piedavajumi

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)