Banner 980x90

Būs izmaiņas maršruta Daugavpils-Špoģi-Aglona-Priežmale autobusu reisos

Rīga, 16.sept., LETA. Lai pasažieriem būtu iespēja pārsēsties no viena maršruta autobusa citā, no šodienas būs izmaiņas maršruta Nr.5506 Daugavpils-Špoģi-Aglona-Priežmale autobusu reisos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā. 

Turpmāk autobuss no pirmdienas līdz sestdienai no Daugavpils autoostas izbrauks plkst.6.15, nevis kā līdz šim - plkst.6.30. Savukārt reiss, kas pieturā "Priežmales" tiek uzsākts plkst.7.45, galapunktā tiks noslēgts plkst.9.20, nevis kā līdz šim - plkst.9.05.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)