Banner 980x90

Bīstamības dēļ uz nenoteiktu laiku slēdz Aglonas vidusskolas dienesta viesnīcu

Rīga, 22.aug., LETA. Uz nenoteiktu laiku tiks slēgta Aglonas vidusskolas dienesta viesnīca, kas kļuvusi bīstama, lēmusi novada dome.

Kopmītnes slēgtas, ņemot vērā novada būvvaldes atzinumu par dienesta viesnīcas ēkas stāvokli. Ēkai konstatētas bojātas un izliekušās nesošās pārseguma sijas. Tāpēc dienesta viesnīca Daugavpils ielā 5 slēgta uz nenoteiktu laiku.

Vidusskola bija lūgusi atstāt dienesta viesnīcas pirmajā stāvā darbnīcu, taču, sazinoties ar būvvaldi, arī tas netika atļauts, jo ēka ir bīstama.

Dienesta viesnīcas pakalpojuma sniegšanai vidusskola pagaidām izmantos ēku Jaunciema ielā 35, kur atrodas Sociālais dienests. Telpu kosmētiskajam remontam pašvaldība paredzējusi 5000 eiro.

Pašvaldība bija arī izsludinājusi iepirkumu par būvdarbu veikšanu kopmītnēs, taču iepirkums noslēdzies bez rezultāta, jo tajā netika saņemti pretendentu pieteikumi.

Jau vēstīts, ka 2019.gada pašvaldības budžetā Aglonas vidusskolas dienesta viesnīcas pārbūvei paredzēti 20 000 eiro. Remontdarbi ēkā nepieciešami, jo tai ir konstatētas bojātas un izliekušās nesošās pārseguma sijas. 

Turklāt dome lēmusi, ka tieši dienesta viesnīcā, īstenojot deinstitucionalizācijas plānu, paredzēts sniegt sociālās rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem traucējumiem un veidot Dienas aprūpes centru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)