Banner 980x90

"Agrofirma "Turība" plāno ieguldīt 1,1 miljonu eiro liellopu novietnes korpusa jaunbūvē

Rīga, 5.jūl., LETA. Piena pārstrādes uzņēmuma "Preiļu siers" meitasuzņēmums, Riebiņu novada SIA "Agrofirma "Turība" plāno ieguldīt 1,1 miljonu eiro liellopu novietnes korpusa jaunbūvē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkuma priekšmets ir sadalīts divās daļās, no kurām pirmā paredz vispārējo būvdarbu veikšanu, elektroapgādes nodrošināšanu, iekšējo un ārējo ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi, ārējo lietus kanalizācijas tīklu izbūvi, bet otra daļa - ceļu un laukumu izbūvi.

Iepirkuma pretendenti var iesniegt piedāvājumu par abām daļām kopā vai vienu atsevišķu daļu.

Būvdarbus plānots veikt līdz 2020.gada 30.decembrim "Progresa fermā", "Šļomovkā", Riebiņu pagastā, Riebiņu novadā saskaņā ar būvprojektu, kas paredz šīs liellopu novietnes divu korpusu jaunbūvju celšanu, šķūņa atjaunošanu, liellopu fermu nojaukšanas otro kārtu. Projektu plānots realizēt, piesaistot finansējumu Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstība pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās".

Pretendenti piedāvājumus iepirkumu konkursā var iesniegt līdz šā gada 5.augustam.

Jau ziņots, ka "Agrofirma "Turība" 2018.gadā strādāja ar 3,481 miljona eiro apgrozījumu un 103 801 eiro peļņu.

"Agrofirma "Turība" nodarbojas ar piena lopkopību un lauksaimniecības primārās produkcijas ražošanu. Kompānija papildus sniedz arī graudu kaltes, komunālos un lauksaimniecības darbu pakalpojumus. "Agrofirmas "Turība" 96,47% kapitāldaļu pieder "Preiļu sieram".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)