Banner 980x90

Aglonas novadā šovasar likvidēs divas pamatskolas

Rīga, 6.febr., LETA. Ar 7.augustu tiks likvidēta Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra (Kudrjašova) Grāveru pamatskola un Šķeltovas pamatskola, lēmusi Aglonas novada dome.

Šķeltovā 2018./2019.mācību gadā zinības apgūst 18 skolēni no 1. līdz 9.klasei, kā arī pirmsskolas grupas audzēkņi vecumā no trim līdz sešiem gadiem. Mācības notiek latviešu valodā. Savukārt Grāveru pamatskola nodrošina mazākumtautību izglītības programmas.

Lēmums pieņemts, lai pēc iespējas efektīvāk organizētu pašvaldības darbu, optimizējot pašvaldības administratīvo struktūru. Lēmumu atbalstīja gandrīz visi domes deputāti, pret balsojot vien Andrim Valainim ("Jauna paaudze Aglonā").

Novadā līdz ar vidējās izglītības iestādēm darbojas arī Priežmalas pamatskola, kurā 2018 gada 1.septembrī turpināja mācības 45 izglītojamie, bet pirmsskolā izglītojas 15 bērni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)