Banner 980x90

Aglonas novadā par 55 000 eiro uzlabos Cirīšu ezera publisko infrastruktūru

Daugavpils, 20.jūn., LETA. Īstenojot Latvijas vides aizsardzības fonda atbalstītu projektu, Aglonas novadā tiks uzlabota Cirīšu ezera publiskā infrastruktūra, aģentūru LETA informēja Aglonas novada pašvaldībā.

Projekta "Cirīšu ezera publiskās infrastruktūras uzlabošana" gaitā paredzēts uzbūvēt skatu torni, uzstādīt divas peldošās laipas ar margām, lapeni, kāpnes, atpūtas krēslus, soliņus ar atzveltnēm, koka laipu makšķerniekiem, mazo skatu torni, atkritumu urnas, kā arī atjaunot plostu un izpļaut niedres.

Projekta mērķis ir uzlabot publiski pieejamo infrastruktūru Aglonas novada Cirīšu ezerā, nodrošinot vides pieejamību un teritorijas ilgtspējīgu attīstību, kā arī veicināt publisko ūdeņu ilgtspējīgu attīstību, nodrošinot kvalitatīvas vides pieejamību Aglonas novada iedzīvotājiem un tūristiem.

Projekta "Cirīšu ezera publiskās infrastruktūras uzlabošana" kopējās izmaksas ir 55 556 eiro, no kuriem Latvijas vides aizsardzības fonda finansējums – 38 889 eiro (70%), Aglonas novada domes līdzfinansējums - 16 667 eiro (30%). Projekts noslēgsies 2019.gada 30.aprīlī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)