Banner 980x90

Sekmīgs Preiļu novada vieglatlētu starts Latvijas čempionātā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 29.jūlijā, un sestdien, 30.jūlijā, Ogrē notika Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kur piedalījās arī seši Preiļu novadu pārstāvoši atlēti, kuri nelika vilties saviem atbalstītājiem un atgriezās mājās ar vairākām medaļām, pilsētas informācijas portālu Preili24.lv informē sporta pasākumu organizators Leonīds Valdonis.

Patīkamu pārsteigumu sagādāja zem Preiļu zīmes startējušais nu jau pāri trīsdesmitgadnieku slieksnim pārkāpušais Kaspars Kažemāks, kurš strādā un savu sportisko meistarību pilnveido Anglijā.

Stiprā dzimuma vieglatlēti izcīnīja četras bronzas un divas sudraba godalgas. 110 m/b uz goda pjedestāla kāpa divi atlēti – sudraba godalga Kārlim Sondoram - 15,63 sekundes, bet bronza Kasparam Kažemākam – 15,99, kura tika papildināta otrā dienā ar tāda paša kaluma godalgu 400 m barjerotajā distancē.

Arī pēc sacensībām kārtslēkšanā uz goda pjedestāla divi brāļi – Ronaldam Vucānam sudrabs ar rezultātu 4 m 65 cm, bet Rūdolfam Vucānam bronza par 4 m 15 cm augstumā pārvarēto latiņu. Arī Dairim Rinčam jāsamierinās ar bronzas godalgu, palaižot priekšā sezonas līderus tāllēkšanā Elviju Misānu un Jāni Leiti. Daira varējums šoreiz 7 m 17 cm. Ar ceturto vietu jāsamierinās Guntim Pastoram 3000 m/kav. skrējienā ar sev pieklājīgu rezultātu – 10.02,42.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)