Banner 980x90

Palielinājies Aglonas novada zemnieku saimniecības "Ilzas" apgrozījums

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pērn palielinājies Aglonas novada zemnieku saimniecības "Ilzas" apgrozījums.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, saimniecības apgrozījums audzis par 23%, pērn sasniedzot 328 616 eiro, bet vēl pirms gada tas bija 268 200 eiro.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmuma peļņa, salīdzinot ar 2014.gadu, pērn augusi ievērojami, jo 2014.gadā bija tikai 6386 eiro, bet pērn tā sasniedza 58 035 eiro.

No minētās peļņas 42 626 eiro tās īpašnieks Jevgēnijs Gorjačko lēmis atstāt savām vajadzībām, teikts saimniecības gada pārskatā.

Pārējie līdzekļi tiks novirzīti saimniecības attīstībai.

Saimniecība nodarbojas ar graudaugu, rapša audzēšanu un realizāciju, cūkkopību. Uzņēmumam pieder arī veikals un astoņi hektāri zemes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)