Banner 980x90

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai vakanču gadatirgū Preiļos

Rīga, 12.marts, LETA. Nodarbinātības valsts aģentūrā (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai vakanču gadatirgū, kas šī gada 10.aprīlī no plkst.11 līdz 13 norisināsies Preiļu novada Kultūras centrā, aģentūru LETA informēja aģentūrā.

Vakanču gadatirgus ir iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem. 

Tāpat vakanču gadatirgū darba devējiem tiek piedāvāta iespēja prezentēt savus uzņēmumus, veicinot to atpazīstamību darba tirgū.

Lai piedalītos vakanču gadatirgū Preiļos, darba devējiem jāsazinās ar NVA Preiļu filiāles nodarbinātības organizatori Anitu Anspoku, NVA Preiļu filiāles nodarbinātības organizatori Antru Šolku vai Preiļu novada uzņēmējdarbības konsultanti Inetu Liepnieci.

Vakanču gadatirgus Preiļos tiek rīkots sadarbībā ar Preiļu novada Uzņēmējdarbības centru. Dalība Vakanču gadatirgū ir bez maksas.

Vakanču gadatirgus NVA ik gadu rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem - darbu. NVA sadarbībā ar Latvijas tirdzniecība un rūpniecības kameru rīkotie Vakanču gadatirgi šopavasar norisināsies Liepājā, Jelgavā un Daugavpilī, savukārt kopā ar vietējām pašvaldībām Vakanču gadatirgi tiks organizēti Preiļos, Rēzeknē, kā arī Jūrmalā.

5.aprīlī NVA vakanču gadatirgus notiks Jēkabpilī, bet 11.aprīlī sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu Valgā norisināsies "Livonijas darba tirgus". Rudenī NVA vakanču gadatirgi plānoti Smiltenē un Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)