Banner 980x90

Nākamnedēļ sāks Vārkavas novada iedzīvotāju aptauju par pašvaldību reformu

Rīga, 2.aug., LETA. Lai noskaidrotu novada iedzīvotāju viedokli par administratīvi teritoriālo reformu, Vārkavas novada dome no 5.augusta līdz 16.augustam rīkos iedzīvotāju aptauju, aģentūra LETA uzzināja domē.

Aptaujā aicināti piedalīties novada iedzīvotāji, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu.

Aptaujas anketas var aizpildīt klātienē vai elektroniski. Klātienē anketas var aizpildīt Rožkalnu pagasta pārvaldē, domes administrācijas ēkā Vecvārkavā, Informācijas un atbalsta centrā "Vanagi" un Vārkavas pagasta pārvaldē iestāžu darba laikā.

Lai izvairītos no tā, ka viena persona aizpilda anketu atkārtoti, aptaujā būs jānorāda personas dati. Tie tiks apstrādāti atbilstoši datu aizsardzības likumam. Anketās sniegtās atbildes tiks publicētas tikai apkopotā veidā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas izstrādātā karte paredz apvienot Preiļu, Aglonas, Riebiņu un Vārkavas novadu.

Līdzīgas aptaujas un sabiedriskās apspriešanas par ministrijas ieceri notiek arī citviet Latvijas novados.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)