Banner 980x90

Līdz diviem locekļiem paplašina "Olimpiskā centra Rēzekne" valdi

Turpmāk pašvaldības kapitālsabiedrībā SIA "Olimpiskais centrs Rēzekne" darbosies divi valdes locekļi, un darbu valdē ir sākusi Jekaterina Meirāne, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Rīga, 8.janv., LETA. Turpmāk pašvaldības kapitālsabiedrībā SIA "Olimpiskais centrs Rēzekne" darbosies divi valdes locekļi, un darbu valdē ir sākusi Jekaterina Meirāne, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs. Pilsētas mērs Aleksandrs Bartaševičs (S) komentēja, ka sporta komplekss ir liels, tam ir liels apgrozījums un vairs nepietiek ar viena cilvēka pieredzi un zināšanām, lai nodrošinātu noteikto mērķu sasniegšanu un efektīvu darbību. "Vajadzīgs speciālists ar uzņēmēja iemaņām, kurš būs atbildīgs par ekonomiskiem jautājumiem," norādīja domes priekšsēdētājs. Tāpēc izsludināts konkurss uz amatu, kurā pieteicās divi kandidāti. Ņemot vērā nominācijas komisijas vērtējumu, Meirānes kandidatūra izvirzīta iecelšanai valdes locekļa amatā.  Pēc Pozņakova teiktā, nominācijas komisija augsti novērtēja Meirānes iepriekšējo darba pieredzi, kas saistīta ar uzņēmuma vadīšanu un saimniecisko procesu organizēšanu. No 2009. līdz 2016.gadam Meirāne vadīja uzņēmumu SIA "DFD", līdz ar to labi orientējoties uzņēmuma vadīšanā, mārketinga pasākumu vadīšanā un organizēšanā, personāla vadīšanā, budžeta plānošanā, izmaksu kontroles un optimizācijas jautājumos. Kopš 2017.gada Meirāne Rēzeknes domes Attīstības pārvaldes projektu vadītājas amatā īstenoja Komunālās ielas, Viļakas ielas, Brīvības ielas posma un Ezera ielas posma rekonstrukcijas projektus, kā arī izstrādāja tehniskos projektus, līdz ar to viņai ir darba pieredze Eiropas Savienības struktūrfondu finansēto projektu izstrādē, īstenošanā un vadīšanā. Meirāne uzskata, ka Rēzeknes olimpiskā centra saimniecisko procesu nodrošināšanā liela nozīme ir personāla kvalifikācijai, kas veicinās iedzīvotāju apmierinātību, saņemot jaunus un kvalitatīvus pakalpojumus. Kapitālsabiedrības jaunā valdes locekle par vienu no galvenajiem izvirza uzdevumu panākt, lai "Olimpiskais centrs Rēzekne" kļūtu par vadošo sporta attīstības, treniņu, sacensību un aktīvas atpūtas pasākumu centru, kur tiek nodrošināti kvalitatīvi pakalpojumi gan profesionāliem, gan jaunajiem sportistiem, Latgales un Rēzeknes sporta klubiem un visiem veselīga dzīvesveida piekritējiem. Kapitālsabiedrības valdes locekļa amatā Meirāne iecelta uz pieciem gadiem. "Firmas.lv" dati liecina, ka centra valdē darbojas arī Vladimirs Bogdanovs. Pašvaldības uzņēmuma apgrozījums 2018.gadā bijis 357 955 eiro, bet zaudējumi sasnieguši 27 125 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)