Banner 980x90

Kāpēc pasūtīt vārtus savam īpašumam

Vārti ir viens no drošības un estētikas elementiem, ar ko izvēlas aprīkot lielāko daļu īpašumu. Teritorijas vārti, garāžas vārti, industriālā tipa vārti – tie visi ir pieprasīts un aktuāls produkts tirgū. Tāpēc ir arī samērā plašs piedāvājums. Klientam atliek tikai izdarīt sev piemērotāko izvēli. 

Uzņēmums "Ripo-Baltic" ir viens no vadošajiem un pieredzes bagātiem vārtu ražotājiem Baltijas valtīs, kas jau iekarojis klientu uzticību gan vietējā tirgū, gan starptautiski. Kāpēc pasūtīt vārtus savam īpašumam tieši pie "Ripo-Baltic"? Iepazīstieties ar galvenajām konkurences un kvalitātes priekšrocībām, ko piedāvā "Ripo-Baltic". 

20+ gadu pieredze vārtu ražošanā
"Ripo-Baltic" ir uzņēmums, kas vairāk nekā divdesmit gadu laikā izaudzis no neliela ģimenes uzņēmuma par starptautiski pazīstamu un klientu novērtētu ražotni. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze darbā gan ar piegādātājiem, gan klientiem, gan attīstot ražošanas procesu, palīdzējusi radīt patiešām augstas kvalitātes preces mājas un teritorijas labiekārtošanai un  būvniecībai. Vārti ir viens no "Ripo-Baltic" pamatproduktiem, kas iemantojis klientu augstu novērtējumu.

Profesionāla un uzticama komanda
"Ripo-Baltic" komandā strādā cilvēki, kas ir profesionāli un augsti kvalificēti savā darbā. Plašās zināšanas un pieredze ļauj komandai īstenot jebkuru projektu un klienta vēlmes atbilstoši visaugstākajiem standartiem un noteiktajā termiņā. Darbinieku zināšanas un prasmes regulāri tiek papildinātas, lai sekotu līdzi novitātēm un spētu piedāvāt klientiem nevainojamu servisu.

Tikai kvalitatīvi un izturīgi vārtu materiāli
Gadu gaitā ir atrasti uzticami izejmateriālu piegādātāji un ražotāji ar labu reputāciju, kuri nodrošina augstākos kvalitātes standartus. Tas ļauj "Ripo-Baltic" meistariem radīt augstākās kvalitātes gala produktu, kas jau nonāk pie klienta – bīdāmos un veramos teritoriju vārtus, garāžas vārtus un industriālos vārtus. Izejmateriālu piegādātāju lokā ir tādi uzņēmumi kā  Teckentrup, FlexiForce, Marantec, Beninca, Sapa, Alutex u.c.

Materiāli, kuri tiek izmantoti vārtu ražošanā, ir ilgmūžīgi un izturīgi pret ārējās vides ietekmi, ļaujot uzstādītajiem vārtiem uzticami kalpot daudzus gadus un pat desmitgades, neprasot apjomīgus ieguldījumus to remontā vai atjaunošanā. 

Uzticama vārtu automātika
"Ripo-Baltic" ražotie vārti pēc klienta vēlmēm var tikt aprīkoti ar vārtu automātiku, lai palielinātu gan vārtu efektivitāti, gan to lietošanas komfortu. Vārtu automātika, ko saviem ražotājiem vārtiem uzstāda "Ripo-Baltic", tiek piegādāta no vadošajiem ražotājiem Vācijā (Marantec un MFZ) un Itālijā (Beninca un Nice). Šī vārtu automātika ir uzticama, ilgmūžīga, darbojas nemanāmi. Uzstādītā vārtu automātika ir vadāma vairākos veidos, klients var izvēlēties sev ērtāko vadības mehānismu – manuāli, ar sienas pogu, atslēgu, tālvadības pulti, telefona aplikāciju, kodu atslēgu vai pirkstu nospieduma lasītāju.

Individuāla pieeja katram klientam
Viena no uzņēmuma veiksmes atslēgām ir spēja pielāgoties katra klienta vajadzībām un nodrošināt individuālu pieeju. Katrs īpašums, garāža un saimniecības ēka ir atšķirīga, tāpēc ne vienmēr derēs standarta vārti ar vienādu aprīkojumu. "Ripo-Baltic" speciālisti sniedz konsultāciju, palīdz izdarīt piemērotāko izvēli, tiek noņemti precīzi mēri un notiek vienošanās par materiālu izvēli. Materiālus iespējams pieskaņot īpašuma arhitektūrai, lai vārti iekļautos kopējā ainavā. Tāpat klientiem tiek sniegts tehniskais atbalsts ne tikai vārtu uzstādīšanā, bet arī garantēts serviss un tehniskā palīdzība problēmu gadījumā.

"Ripo-Baltic" vienmēr ievēro godīgu, atklātu, profesionālu un draudzīgu komunikāciju un apkalpošanu, izvērtējot situāciju un iesakot klientiem labākos vārtu un to apdares risinājumus tieši viņu īpašumam.

"Ripo-Baltic" – sociāli atbildīgs uzņēmums
Klienti novērtē "Ripo-Baltic" uzņēmumu ne tikai tāpēc, ka tas piedāvā augstas kvalitātes vārtus un citus produktus par konkurētspējīgām cenām, bet arī tāpēc, ka uzņēmums ir sociāli atbildīgs un aktīvs. Ražošanas process uzņēmumā pēc iespējām tiek realizēts videi draudzīgā veidā – priekšroka tiek dota eko krāsām, tiek šķiroti atkritumi un novērsta resursu nelietderīga izmantošana. Tāpat ik gadu uzņēmums novirza līdzekļus dažādām sabiedriskajām un sociālajām aktivitātēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)