Banner 980x90

Gaidāmas Preiļu novada atklātās sacensības "Preiļupes līkloči"

Foto: Lotārs Zariņš
Foto: Lotārs Zariņš
Sestdien, 30.aprīlī notiks Preiļu novada atklātās sacensības "Preiļupes līkloči" MTB riteņbraukšanā, kas tiek īstenotas projekta "Pavasara Veselības festivāls Preiļos" ietvaros, ko atbalsta "Coca-Cola" un Latvijas Olimpiskā komiteja, pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Preiļu novada pašvaldībā.

Pavisam nesen aprīļa sākumā Preiļus iedimdināja skrējēju soļu dipoņa – nu tā jau ir pagātne - jādomā un jāgatavojas nākošajai nopietnajai aktivitātei. Daudzi preilieši jau ir iemēģinājuši savus spēkus MTB riteņbraukšanas sacensībās vai nu Sporta vai Tautas klases grupās. Tie, kuri jau ir startējuši Sporta klasē, par mērķi var spraust uzdevumu uzlabot savu sniegumu, bet Tautas klases braucējiem par mērķi lai kalpo izaicinājums izmēģināt spēkus Sporta klasē.

Pavasaris ir atnācis agri un ir pietiekoši laika, lai varētu gatavoties riteņbraukšanas svētkiem. Iepriekšējos gadus daudzi preilēnieši atzinās, ka labprāt brauktu Sporta klasē, bet biedē 37 km, tāpēc, lai iedrošinātu šaubīgos, mēs atveram vēl vienu grupu Sporta klasē – Nedrošo grupa ( 1967.g.dz. – 1996.g.dz.), kuri brauc 22 km distanci, bet nepiedalās titulu izcīņās atbilstoši savām vecuma grupām garajā distancē.

Sacensību nolikums pieejams šeit.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)