Banner 980x90

Dāvana sievietei visskaistākajai – Nela Gems rotas

Nela Gems ir latviešu uzņēmums, kas rada patiesi skaistas un mirdzošas rotaslietas piemērotas katras sievietes gaumei.

Sievietēm patīk skaistas dāvanas, kas ļauj viņām justies mīlētām un novērtētām. Rotaslietas ir dāvana, kas patīk kaitrai sievietei – īpaši, ja to saņem no savas otrās pusītes. Rotaslietās ir spēks, kas sievietei ļauj mirdzēt spožāk un justies par sevi pārliecinātai un skaistai. 

Īpaši skaistas rotaslietas ir latviešu zīmola Nela Gems darinājumi ar mirdzošajiem Swarovski kristāliem. Šajā rakstā lasi par 5 iemesliem, kāpēc Nela Gems rotas ir lieliska dāvana sievietei svētkos.

Mirdzošie Swarovski kristāli


Swarovski kristāli ir iemantojuši īpašu popularitāti modes pasaulē. Galvenokārt tie pārsteidz ar savu spožo mirdzumu, kas sievietēm ļoti patīk. Lai arī gaumes atšķiras, Swarovski kristālu mirdzums apbur jebkuru sievieti. Swarovski kristāli izceļ katras sievietes skaistumu un izstaro eleganci. 

Plašajā Nela Gems rotaslietu piedāvājumā ir dažādi dizaini ar spožu un pamanāmu kristālu kombināciju, kā arī rotas ar neuzkrītošiem un smalkiem kristāliņiem ikdienas skaistumam. Šīs rotas ir piemērotas gan svētkiem, gan arī mirdzošākai ikdienai. 

Produkcijas klāsts ir plašs, uzņēmums Nela Gems veido tādas rotas kā auskarus, rokassprādzes, brošas, kaklarotas un gredzenus no Swarovski kristāliem. 

Latvijā radītas rotaslietas

Latvijā ir tik daudzi zīmoli, kas radušies no idejas vien un nu jau ir populāri, iemīļoti un konkurētspējīgi uzņēmumi. Viens no šādiem zīmoliem ir Nela Gems.

Ar savu produkciju Nela Gems uzņēmums vēlas klientiem sniegt skaistas un kvalitatīvas, Latvijā ražotas rotas ar individuālu dizainu. Laikā, kad uzņēmumu ir tik daudz, svarīgi atcerēties par mūsu pašu latviešu uzņēmēju produkciju. 

Uzņēmums Nela Gems, kas nosaukumu iemantojis pēc zīmola radītājas Nelas vārda, sākotnēji attīstījies kā hobijs. Daudz brīva laika un radoša vaļasprieka meklējumi noveda pie klientu intereses, atsaucības un, visbeidzot, biznesa. 

Šobrīd, pēc vairākiem gadiem, produkcijas klāsts vien turpina attīstīties un ir pieejams teju katrai gaumei. Ir gan klasisks piedāvājums, piemēram, mazi ikdienas nagliņauskari, gan arī trendīgas rotas, kas šajā sezonā ir modē, piemēram, divu kristālu gredzens.

Universāli izmēri

Izvēloties sievietei dāvanu, galvenā prioritāte ir rotaslietas izmērs. Nevienam negribētos dāvanā saņemt apburošu gredzenu, kas nav ticis izvēlēts piemērotā izmērā. Nela Gems zīmols par to ir padomājis un visas produkcijā pieejamās rotaslietas ir ar regulējamu izmēru.

Nela Gems gredzeni ir ar regulējamu izmēru, lai katra sieviete tiktu palutināta ar mirdzošo kristālu gredzenu. Arī Swarovski kaklarotas sievietēm apzeltītā vai apsudrabotā furnitūrā ir pieejamas dažādos izmēros un ar pagarinājumu. Savukārt rokassprādzes ir pieejamas 3 dažādos izmēros – S 15-16.5 cm; M 16.5-17.5 cm; L 17.5-18.5cm.

Vērts atgādināt, ka Nela Gems zīmols rūpējas par klientu vēlmēm, tāpēc iespējams sarunāt arī rokassprādzi pēc individuāliem mērījumiem, izveidojot katrai sievietei piemērotu izmēru. 

Antialerģiski materiāli

Lai rotaslietu valkāšana neizraisītu nepatīkamu reakciju uz ādas, nepieciešams pārliecināties par to, vai rotas tiek veidotas no kvalitatīvām izejvielām. 

Zīmols Nela Gems rada apzeltītas, sudraba un nerūsējošā tērauda rotaslietas ar Swarovski kristāliem. Tās tiek veidotas no antialerģiskiem materiāliem, kas neapsūbē. Ir ar izsniegtu Swarovski sertifikātu. Izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju, un nav alerģiski. 

Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Nela Gems rotaslietu zīmolam rūp savas produkcijas kvalitāte. Kvalitatīvs un rūpīgi izstrādāts produkts veido ilglaicīgus klientus, kas arī ir Nela Gems mērķis. Izvēloties dāvanu sievietei, noteikti ir vērts parūpēties par to, ka uzdāvinātā rotaslieta ir ilgtspējīga, noturīga un kvalitatīva.

Rotaslietu kvalitāti apliecina no Swarovski izsniegts sertfikāts. Rotaslietas tiek darinātas no sudraba. Nela Gems auskari ir veidoti ar drošu angļu aizdari, kas ir ērti lietojama un uzticama.

Cenas variē no 8 EUR par mirdzošiem nagliņauskariem ar 7mm Swarovski kristālu līdz pat 37 EUR par lielo kristālu rokassprādzi. Cenas atkarīgas no rotaslietu lieluma, kristālu izmantojuma un papildinājumu – personalizēta medaljona pievienošana, gravējums utt. 
Nela Gems dāvanu karte
Skaistās Nela Gems rotaslietas ir burvīga dāvana sievietei vārda dienā, dzimšanas dienā, Valentīndienā un citos nozīmīgos svētkos. Lai parūpētos par to, ka izvēlētā rotaslieta sievietei no sirds patīk, iespējams šī izvēle ir jāatstāj viņas pašas izvēlē. 

Nela Gems dāvanu karte ļaus sievietei izvēlēties skaistu rotaslietu un piemeklēt tieši sev atbilstošu kristāla formu un krāsu. 

Citas dāvanas sievietei meklē populārajā dāvanu karšu uzņēmumā FromMe.lv.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)