Banner 980x90

Aglonas novadā likvidē nelikumīgu alkohola ražotni, kas apgādāja "točkas"

Rīga, 23.okt., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Aglonas novadā likvidēta nelegāla alkohola ražotne, kas ar alkoholu apgādāja nelikumīgas tirdzniecības vietas jeb "točkas", aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Reaģējot uz informāciju, ka Aglonas novada Šķeltovas pagastā, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar akcizēto preču nelikumīgu apriti, likumsargi ieradās kāda 1975.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā, kur veica kratīšanu. Apskatot aizdomās turētā māju, policisti konstatēja, ka tajā ir ierīkota alkohola ražotne un tiek glabāti nelikumīgi alkoholiskie dzērieni.

Kopumā kratīšanas laikā konfiscēti ap 700 litriem brāgas, 75 litri gatavās produkcijas - kandžas -, kā arī pudeles, kas izmantojamas alkohola fasēšanai, ražošanas ierīces un izejvielas. Turpinot operatīvas darbības, pie mājas īpašnieka tika atrasta un izņemta arī nereģistrēta medību bise un karabīne.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas saražotu alkoholu likumpārkāpējs plānoja realizēt nelikumīgās akcizēto preču tirdzniecības vietās - tā sauktajās "točkās".

Lai precīzi noteiktu izņemto vielu skaitu un sastāvu, nozīmētas ekspertīzes. Pašlaik likumsargi turpina izmeklēšanu, savukārt iespējamajai vainīgajai personai par minētiem likumpārkāpumiem draud kriminālatbildība. Belova skaidroja, ka vīrietis iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)