Banner 980x90

Veselības centrs "Baltezers" – pakalpojumi Jūsu možumam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja pēdējā laikā nejūtieties savā ādā un gan Jūsu ķermenim, gan garam nepieciešams kāds papildus saules stars, tad ziniet, ka rehabilitācijas un veselības centrs "Baltezers" piedāvā procedūras, kas ļaus Jums atkal sajusties moži.

Par rehabilitācijas centru "Baltezers"
Veselības centram kā medicīnisko un rehabilitācijas pakalpojumu sniedzējam ir jau 16 gadu darba pieredze, kas ļāvusi atgriezt spirgtumu un možumu daudzu klientu dzīvēs. Uzņēmums turpina paaugstināt piedāvāto pakalpojumu kvalitāti, ievieš jaunus pakalpojumus, balstoties uz zinātniskiem izpētes avotiem, kā arī sekojot līdzi moderno tehnoloģiju attīstībai un patērētāju vajadzībām. Rehabilitācijas centra "Baltezers" galvenais mērķis ir turpināt pilnveidot veselības centru, kas sniedz kvalitatīvus medicīniskās rehabilitācijas un veselības uzlabošanas pakalpojumus.

Pakalpojumi gan pieaugošajiem, gan bērniem
Veselības centrs "Baltezers" piedāvā pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tie ietver:
- fizioterapiju un speciālas tehnoloģijas;
- mehāniskās zemūdens un masāžas, kas tiek veiktas ar rokām;
- ūdens terapijas pieeju;
- ārstnieciskās skaistumkopšanas procedūras;
- ārstnieciskās masāžas un vingrošanu;
- fizikālās terapijas rehabilitācija;
- diētas ārsta konsultācijas un pakalpojumus;
- astmas un citu elpceļu saslimšanu profilaksi un ārstēšanu.

Pakalpojumi bērniem
Speciālas programmas bērniem ar stājas un kustību problēmām, cerebrālās triekas un citiem paralītiskajiem sindromiem, kā arī bērniem ar bronhiālo astmu u.c. hroniskām elpošanas saslimšanām. Bērniem, kuri bieži slimo ar elpceļu iekaisumiem. Veselības centrā iespējams uzlabot stāvokli pēc bronhīta, pneimonijas vai plaušu operācijām.

Fizioterapija
Ļauj mazināt saspringumu un kustību traucējumus. Iekļauj ūdens terapiju un citas veselības uzlabošanas procedūras, tostarp, fizio jeb kustību terapiju, kas nodrošina pilnvērtīgu muskuļu darbību un attīstību jebkurā vecumā. 

Sporta centrs
"Baltezera" sporta centrā pieejama trenažiera zāle un grupu vingrošanas nodarbības dažādiem sagatavotības līmeņiem. Tostarp, iespējams nodarboties ar jogu, pilatēm, aerobiku, cīņas aerobiku u.c.

Ūdens rehabilitācija bērniem un pieaugušajiem
Zinošu medicīnas jomas speciālistu vadībā tiek īstenotas dažādas ūdens procedūras Jūsu veselības uzlabošanai gan slimību tiešo izpausmju, gan komplikāciju ārstēšanai. 

Ārstnieciskā skaistumkopšana
"Baltezera" kosmetologs, novērtējot Jūsu ādas veselības stāvokli, ieteiks labākās kosmētiskās procedūras maksimāli efektīvu rezultātu sasniegšanai. 

Ja vēlaties sīkāk iepazīties ar veselības centra "Baltezers" piedāvājumu, apmeklējiet uzņēmuma mājaslapu baltvilla.lv. "Baltezera" profesionālie un kvalificētie darbinieki parūpēsies, lai rehabilitācijas centra apmeklējums Jums būtu īpaši patīkams un lai arī Jūs varētu pārliecināties, ka "veselā miesā – vesels gars"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)