Banner 980x90

Valsts augstākās amatpersonas piedalīsies Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā

Rīga, 13.aug., LETA. Valsts augstākās amatpersonas piedalīsies Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā, liecina publiskotās darba kārtības.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis kopā ar Ivetu Vējoni, kā arī Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK) svētkos piedalīsies gan 14.augustā, gan 15.augustā. Savukārt Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) dalība pasākumā paredzēta 15.augustā.

Vējonis ar dzīvesbiedri, kā arī Mūrniece piedalīsies 14.augustā paredzētajā Tautas krustaceļā, kas norisināsies Aglonas bazilikas sakrālajā laukumā.

Visām trim amatpersonām paredzēta dalība svētkos 15.augustā. Šajā dienā plkst.12 notiks svētku galvenā Svētā Mise.

Kā ziņots, pirmā svētceļnieku grupa no Rīgas svētceļojumā uz Aglonu devās 31.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)