Banner 980x90

Vai zināt, ar ko SMS kredīts atšķiras no aizdevuma internetā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pakalpojuma saņemšanas laikam ir nozīme, īpaši tad, ja nepieciešams atrisināt steidzamu situāciju. Brīžos, kad nekavējoties vajadzīga papildu naudas summa, viens no rīcības variantiem ir ātrie kredīti. Aizdevums internetā vai SMS kredīts mazāk nekā pusstundas laikā ļaus Jums apmaksāt rēķinus un iegādāties nepieciešamās preces. 

Trīs faktori, kas jāzina pirms pieteikšanās
Pirmajā mirklī var šķist, ka SMS kredīts un aizdevums internetā ir vienādi – abi ir ātrie kredīti un bieži vien pieejami pie vienas un tās pašas kredītkompānijas. Lai gan aizdevumu princips patiešām ir līdzīgs, SMS kredītam ir savi nosacījumi. Aizdevumi ar SMS starpniecību:
- ir pieejami, sākot ar otro aizņemšanās reizi: Lielākoties aizdevēji piedāvā SMS kredītu kā papildu pakalpojumu pastāvīgajiem klientiem. Kredīts ar SMS nav labākais ātrā aizdevuma variants, ja Jūs vēršaties pie privātajiem aizdevējiem pirmo reizi, jo šajā gadījumā nepieciešams rūpīgi iepazīties ar mājaslapā pieejamo informāciju;
- ietver trešo pušu pakalpojumus: Nosūtot īsziņu ar kredīta pieteikumu, Jūs sniedzat mobilo sakaru operatoriem pieeju personīgai informācijai. Operators aizsargā datus, taču ir jāparūpējas par to drošību Jūsu mobilajā telefonā. Pēc SMS kredīta atmaksas īsziņu ar pieteikumu labāk izdzēst, lai Jūsu lietotājvārdam un parolei nepiekļūtu nelabvēļi;
- ir paredzēti klientiem, kuri labi pārzina aizņemšanās nosacījumus. Pieteikšanās ar mobilo tālruni ietaupa laiku, taču Jums jābūt pārliecinātam, ka kredīta atmaksas termiņš, procentu likme un citi svarīgi kritēriji nav mainījušies kopš pēdējās aizņemšanās reizes.

SMS kredīts uz vienu mēnesi
Kredītkompānija "VIA SMS" ar vienādiem nosacījumiem piedāvā gan aizdevumu internetā, gan SMS kredītu. Ikviens cilvēks, kurš kādreiz ir izmantojis "VIA SMS" pakalpojumus, var pieteikties aizdevumam ar īsziņas starpniecību. SMS kredīts ir
- 50–500 eiro liels un piemērots gan īres un komunālo pakalpojumu rēķinu apmaksai, gan steidzamiem remontdarbiem;
- ar atmaksas termiņu 7–30 dienas ar iespēju pagarināt termiņu uz 7, 14 vai 30 dienām;
- pieejams Latvijas pilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem.

SMS kredīts var palīdzēt ārkārtas situācijās, taču tas neatrisinās ilgtermiņa sarežģījumus. Izvērtējiet savu situāciju un apdomājiet aizdevuma plusus un mīnusus. Nepieciešamības gadījumā varat konsultēties ar "VIA SMS" darbiniekiem vai izmantot kredītkompānijas padomus viasms.lv bloga sadaļā. Ja esat izlēmis pieteikties aizdevumam, izvērtējiet savu maksātspēju un sūtiet īsziņu vai noformējiet pieteikumu kredītkompānijas mājaslapā viasms.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)