Banner 980x90

"V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus" šogad notiks Preiļos

Daugavpils, 7.marts, LETA. 28.aprīlī plkst.8 Preiļos, Raiņa bulvārī un laukumā pie Preiļu novada domes sāksies pasākums - "V Latvijas Tūrisma informācijas tirgus", aģentūru LETA informēja Preiļu novada Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Iveta Šņepste.

Tūrisma sezonai sākoties, tā būs lieliska iespēja ikvienam uzzināt aktuālāko tūrisma informāciju, piedalīties konkursos, loterijās, iegādāties mājražotāju un amatnieku izstrādājumus. Paralēli Latvijas Tūrisma informācijas tirgum norisināsies arī amatnieku, mājražotāju un stādu tirgotāju Pavasara gadatirgus, kas ik gadu ir viens no lielākajiem tirdziņiem Preiļos.

Tiesības šogad Preiļos organizēt "V Latvijas Tūrisma informācijas tirgu" Preiļu novada TIC ieguva izlozes ceļā. Patlaban ir izsludināta tūrisma informācijas sniedzēju pieteikšanās pasākumam. Muzikālās noskaņas radīšanai pasākumā aicināti pieteikties pašdarbnieku kolektīvi arī no citiem novadiem.

Pirmais Latvijas tūrisma informācijas tirgus notika Bauskā, un nu jau tas kļuvis par tradicionālu notikumu, ko ik gadu paredzēts rīkot citā Latvijas pilsētā. Līdz ar to pasākumā Preiļos tiks izlozēta arī nākamā gada Latvijas tūrisma informācijas tirgus rīkotājpilsēta.

Preiļiem šis ir svētku gads. Preiļu novadā, tāpat kā daudzviet citur, plaši tiks organizēti Latvijas simtgades pasākumi. Preiļi kā apdzīvota vieta pirmo reizi dažos avotos minēta 1348.gadā, tātad pirms 670 gadiem. Šogad februārī nosvinēta arī 90 gadu jubileja kopš Preiļiem ir piešķirts pilsētas statuss. Tūrisma informācijas tirgus būs lielisks veids, kā iepazīstināt Latvijas tūrisma informācijas izplatīšanā nodarbinātos cilvēkus ar Preiļu novada un apkārtnes tūrisma piedāvājumu klātienē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)