Banner 980x90

Tuvākās diennaktis būs par kādu grādu siltākas

Rīga, 20.marts, LETA. Nākamajās trijās diennaktīs Latvijā nedaudz paaugstināsies gaisa temperatūra un dažbrīd līs, liecina jaunākās laika prognozes.

Laikapstākļus joprojām noteiks anticiklona ziemeļu mala, gar kuru virzīsies atmosfēras frontes, tāpēc debesis bieži aizklās mākoņi, reizēm gaidāms lietus un vēja pastiprināšanās.

Sagaidāms, ka minimālā gaisa temperatūra nakts un rīta stundās būs -1..+5 grādi, maksimālā temperatūra dienas laikā - no +4 līdz +12 grādiem.

Saskaņā ar pašreizējo "Global Forecast System" prognozi no svētdienas kļūs vēsāks. Marta nogalē brīžiem gaidāms gan lietus, gan sniegs. Reizēm pūtīs stiprs vējš, gaisa temperatūra dažās naktīs noslīdēs vairākus grādus zem nulles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)