Banner 980x90

Sulu spiedes – kvalitatīvas un piemērotas rudens sezonai no Hansapost.lv

Klāt rudens sezona – laiks, kad bieži vien novācam ražu, piemēram, ābolus un vēlamies spiest sulas. Varbūt ikdienā vēlies pagatavot svaigi spiestas, vitamīniem bagātas sulas? Hansapost.lv piedāvājumu klāstā atradīsi daudzveidīgas sulu spiedes savām vēlmēm un vajadzībām.

Par īpaši izdevīgām un zemām cenām nekā citās kompānijās ir iespējams iegādāties šādas sulu spiedes:
Sulu spiede "Sencor SJE-1005" – 700W jaudīga sulu spiede, kas noderēs, lai kvalitatīvi spiestu dažādu augļu un dārzeņu sulas;
Rāmju tipa sulu spiede "Star 25", 20l – ļoti ietilpīga sulu spiede, kas noderēs, ja vajadzīgs iegūt lielāku daudzumu augļu sulas. Groza tilpums 20l, augstums 400mm, diametrs 250mm, svars 30kg. Atšķirībā no citām sulu spiedēm – augļu presēšana notiek grozā, atkrīt nodarbošanās ar audumu un restēm, rezultātā sulas spiešana notiek līdz 5 reizēm ātrāk.
Citrus sulu spiede "CCJ210E, Cuisinart" - citrus sulu spiede ir veidota no matēta nerūsējošā tērauda korpusa. Šīs sulu spiedes jauda ir 100W, 575 apgriezieni/min. Atšķirībā no citām sulu spiedēm šī spiede ir aprīkota ar "Turbo Pulp" funkciju, kas paātrina ātrumu, lai iegūtu 100%  sulu. Ir iespējams ērti izspiest sulu no maza laima līdz pat lieliem augļiem, kā arī sulu spiede ir aprīkota ar īpašu, paceļamu snīpīti. Svarīgi minēt, ka visas noņemamās sulu spiedes daļas var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

Hansapost.lv piedāvā iegādāties arī daudzas citas, kvalitatīvas sulu spiedes ikviena vēlmēm un vajadzībām, lai izspiestu dažādas sulas no dažādiem augļiem un dārzeņiem. Sulu spiedes – tas ir vērtīgs ieguvums no Hansapost.lv par īpaši zemām cenām. 

Kāpēc pirkt sulu spiedes tieši no Hansapost.lv?

Pasūtot sulu spiedes un citas preces Hansaposta e-veikalā, ir iespējams maksāt par preci, to saņemot. Sūtot uz nomaksu, iemaksa ir EUR 0 (Ls 0), būs jāsedz tikai pasta izdevumu izmaksas.
Ja ar saņemto preci neesi apmierināts un nevēlies to paturēt, vari to atdot 14 dienu laikā. Šajā gadījumā prece nedrīkst būt lietota.

Ieskaties Hansapost.lv piedāvājumos firmas e-veikalā un izvēlies kvalitatīvas sulu spiedes un citas saimniecībā noderīgas preces par īpaši izdevīgām cenām. Klientu apkalpošanas tālrunis 67060506 vai raksti uz e-pastu: hansapost@hansapost.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)