Banner 980x90

SMS kredīts – ātrais kredīts neparedzētā situācijā

Katrs esam piedzīvojis brīdi, kad radusies neparedzēta situācija vai neplānoti tēriņi. Ja vajadzīga nauda, tad bieži vien izvēlamies SMS kredītu. Tas ir ātrais kredīts, ko viegli iegūt, nosūtot vien pieteikumu ar vajadzīgo summu, izmantojot īsziņas palīdzību. Lai gan šāds naudas aizdevuma veids šķiet ātrs un ērts, ne vienmēr tas izrādās arī drošs. Pazaudēts tālrunis var būt viens no gadījumiem, kad kāds ļaundaris telefonā esošo SMS kredīta informāciju var izmantot ļaunu darbību veikšanai. Tieši tādēļ "Credit24" tev nepiedāvās SMS kredītu, tas tādēļ, lai aizsargātu Tevi un Tavus datus.

Tikpat ātrs, ērts un – galvenais – drošs veids, kā iegūt nepieciešamos naudas līdzekļus, ir ātrais kredīts internetā. Tev atliek vien reģistrēties "Credit24" mājaslapā, aizpildīt nepieciešamos lauciņus un gaidīt kredīta apstiprinājumu! Gandrīz tikpat vienkārši kā uzrakstīt SMS! Arī priekšnosacījumi gan SMS kredīta, gan ātrā kredīta iegūšanai ir vienādi – Tev jābūt sasniegušam 18 gadu vecumu un Tev nedrīkst būt nenomaksātas kredītsaistības. Aizņemoties naudu, ir rūpīgi jāpārdomā iespējas to atmaksāt. Izvēloties SMS kredītu, kreditēšanas iestādes nepārskatīs Tavu kredītvēsturi. Ir zelta likums, kas jāatceras – neaizņemies kredītu cita kredīta atmaksāšanai. Tieši tādēļ "Credit24" katru pieteikumu izskata individuāli.
 
Ja Tev būs aktīvas parādsaistības, kredīts netiks piešķirts, bet tas tikai Tevis paša labad. Līdz ko būsi nokārtojis visas parādsaistības, ja ātrais kredīts joprojām būs nepieciešams, varēsi pieteikt sev vēlamo naudas summu. Minimālā summa ir 50 eiro, savukārt, lai īstenotu lielus sapņus, varēsi aizņemties pat līdz 3000 eiro! Un šī ir galvenā priekšrocība, aizņemoties internetā, jo SMS kredītu limiti ir mazāki par šo summu.

Ātrais kredīts un SMS kredīts neprasa liekas formalitātes. Lai aizņemtos naudas līdzekļus, nav nepieciešams ne galvojums, ne ķīla. Tieši tādēļ šie kredīti ir tik ātri un vienkārši. Ātrajam naudas aizdevumam pieteikties vari Tu pats – internetā. Ja Tev radušies jautājumi par ātrā naudas aizdevuma priekšrocībām vai pieteikšanos tam, vari vērsties pie "Credit24" zvanu centra speciālistiem pa tālruni 8824 vai rakstīt e-pastu: info@credit24.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)