Banner 980x90

Skolotāju dienas svinēšanas laikā pieaug ziedu pārdošanas apjomi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Tā kā svētdien, 3.oktobrī, ir skolotāju diena, ko lielā daļā mācību iestāžu atzīmē jau piektdien, 30.septembrī, "Maxima Latvija" veikalos pieejami divas reizes vairāk ziedu nekā ikdienā, jo to tirdzniecības apjomi iepriekšējos gados šajā laikā pieauga vidēji par 57%, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas speciāliste Zane Udrase.

"Tradicionāli visvairāk iedzīvotāji ziedus iegādājas pirms 1.septembra, Valentīna dienā 14.februārī un 8.martā. Taču arī skolotāju dienai par godu ir vērojams ziedu pārdošanas apjomu pieaugums. Tāpat arī saldumu pārdošanas apjomi skolotāju dienā palielinās par 15% salīdzinājumā ar ikdienu. Tas varētu būt skaidrojams ne tikai ar to, ka skolēni iepriecina skolotājus ar kādu saldumu, bet arī paši skolotāji šo dienu atzīmē gan ar tortēm un kūkām, kā arī citiem saldumiem," norāda "Maxima Latvija" Biznesa analītikas departamenta direktore Zane Kaktiņa.

"Arī internetveikala e-maxima.lv klienti šodien ir pasūtījuši vairāk dažādu saldumu nekā ikdienā, priekšroka tiek dota konfekšu kārbai "Rafaello". Interesanti, ka šogad šajā dienā ir vairāki pasūtījumi, kuros iedzīvotāji, vēloties iepriecināt savus skolotājus, kā piegādes adresi ir izvēlējušies dažādas mācību iestādes," novērojumos dalās internetveikala e-maxima.lv vadītāja Sanita Bērziņa.

Latvijā audzētās krizantēmas podiņos "Maxima Latvija" veikaliem piegādā Jēkabpils uzņēmums SIA "Sedumi" un Siguldas puses uzņēmums SIA "Ciantija". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)