Banner 980x90

RSU parakstīs sadarbības memorandu ar Preiļu novada domi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 14.aprīlī, Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) parakstīs sadarbības memorandu ar Preiļu novada domi, paredzot studiju procesam nepieciešamās praktiskās darbības izvēršanu pilsētas ārstniecības iestādēs un kopīgus projektus veselīga dzīvesveida popularizēšanā.

Kā aģentūra LETA uzzināja augstskolā, papildus tas palīdzēs piesaistīt jaunos medicīnas speciālistus darbam Preiļu ārstniecības iestādēs.

Memorands ar Preiļu novada domi tiks parakstīts plkst.11.00 RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrā. No RSU puses memorandu parakstīs RSU rektors Jānis Gardovskis. Savukārt, lai parakstītu memorandu no Preiļu novada domes puses, universitātē ieradīsies Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda, kā arī SIA "Preiļu slimnīca" valdes priekšsēdētāja Iveta Stare. Tāpat RSU būs ieradušies arī 40 vidusskolēni no Preiļiem, kas iepazīsies ar RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centra modernajām simulāciju tehnoloģijām.

Parakstot memorandu, puses vienojas ilgtermiņā paplašināt un nostiprināt sadarbību ar universitātes un novada domes darbību saistītos virzienos, bet it sevišķi izglītībā, zinātnē, kultūrā, sportā, veselīga dzīvesveida popularizēšanā, kā arī sabiedrības labklājības un veselības veicināšanā.

Šī gada februārī RSU parakstīja līgumu arī ar Ludzas novada domi. Tāpat RSU ir sadarbība ar Rīgas, Daugavpils, Madonas, Liepājas, Dobeles pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)