Banner 980x90

Riebiņu novadā izsludina mazo grantu projektu konkursu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Izsludināts mazo grantu projektu konkurss "Ieguldīsim savu darbu novada attīstībā" Riebiņu novada pašvaldības finansējuma saņemšanai 2016.gadā, pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Riebiņu novada pašvaldībā.

Projektu konkursā aicinātas piedalīties Riebiņu novada vietējās iniciatīvas grupas un biedrības, izstrādājot projektus, kas veicina tūrisma, kultūras, izglītības, sporta, brīvā laika un vides sakopšanas  aktivitāšu popularizēšanu, un lauku iedzīvotāju iesaistīšanos šajās aktivitātēs. 

Projektu konkursa kopējais finansējums ir 5000 eiro. Minimālais finansējums vienam projektam netiek ierobežots, maksimālais, ko piešķir pašvaldība  - 600 eiro. 

Projekta pieteikums jāiesniedz  līdz 2016.gada 11.aprīlim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)