Banner 980x90

Riebiņos darbā aicina pasākumu organizatoru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Riebiņu novada pašvaldība aicina darbā Riebiņu novada kultūras centrā pasākumu organizatoru uz pusslodzi (uz darbinieka prombūtnes laiku), pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Riebiņu novada pašvaldībā.

Galvenie darba pienākumi: ir koordinēt māksliniecisko kolektīvu ikdienas darbu un koncertu organizāciju, noteiktā kārtībā sagatavot pasākumu autoruzraudzības organizāciju AKKA/LAA un LaIPA tipveida programmas paziņojumus, sagatavot līgumus ar izpildītājiem savas kompetences ietvaros, veikt kultūras pasākumu reklāmas darbu, nodrošinot to publicitāti, veikt darbu sponsoru līdzekļu un projektu līdzfinansējuma piesaistei novada kultūras pasākumiem, iesaistīties kultūras pasākumu plāna sastādīšanā un realizēšanā, organizēt pasākumu apsardzi, darbā ievērot kultūras centru darbību reglamentējošo normatīvo aktu prasības.

Pieteikumu ar dzīves aprakstu (CV) un motivācijas vēstuli lūdzam sūtīt uz e-pastu: ilga.poksane@riebini.lv vai pa pastu Riebiņu novada domei uz adresi – Saules iela 8, Riebiņi, Riebiņu novads, LV-5326 līdz 2016.gada 26.februārim. Tālrunis uzziņām: 20496081. Par otrās kārtas atlasi paziņosim pa Jūsu norādīto tālruni vai e-pastu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)