Banner 980x90

Remontē māju, tomēr ar ātrajiem kredītiem vien ir par maz?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Patēriņa kredīts sniedz iespēju saņemt krietni lielākas summas, kas noder visdažādāko problēmu atrisināšanai. Visa sadarbība atkarīga no kreditora un Jūsu sniegtās informācijas, gluži tāpat kā visi citi nosacījumi, kas noteikti jāievēro un jāpārlasa.

Vislabākais tajā ir tas, ka ir ļoti izdevīgs aizdevuma termiņš, proti, no 6 līdz 36 mēnešiem, tātad var izvēlēties sev piemērotāko, lai nebūtu lieki jāuztraucas par atmaksas brīdi un to, vai pietiks naudas visam. Patēriņa kredīts internetā ir populārākais no privātpersonu kredītu veidiem, tas pieejams gan aizpildot internetā anketu, gan arī banku filiālēs. Aizņemoties nav jāatklāj mērķis, kam iegūtie līdzekļi tiks izmantoti, tāpēc klients var rīkoties pēc sirds patikas, nejūtoties kontrolēts vai ierobežots. Protams, ir faktori, kas vēl vairāk spēj iepriecināt debitorus – nav nepieciešams nekāda veida nodrošinājums! Nebūs jādomā ne par ķīlu, ne galvojumu, viss būs pavisam vienkārši! Kredītu sniedzēji, protams, var paši noteikt dažādus aspektus, kas jāņem vērā, izvēloties tieši viņu pakalpojumus, tomēr pamatā vajadzīga vien pase jeb personas dati, dokumenti, kas apliecina ikmēneša ienākumu apjomu un regularitāti. Šādus pakalpojumus nebanku kreditori piedāvā uz laiku no 14 līdz 60 mēnešiem, turklāt summa, ko var saņemt ir no 50 līdz 10000 eiro.

Tā kā ir ļoti daudz dažādu kompāniju, tad katrs var atrast kaut ko sev piemērotu, ņemot vērā gan aizņēmuma summu, gan termiņu, gan arī procentus. Procentu likme paliek nemainīga visu atmaksas periodu, tāpēc nebūs jāraizējas par nepatīkamiem pārsteigumiem un vēl liekām problēmām, kas saistītas ar finansēm.

Vissvarīgākais ir sākumā rūpīgi izlasīt visus nosacījumus, jo šo kredītu var saņemt tikai personas, kuras ir vismaz 21 gadu vecas, kā tas nav ar cita veida aizdevumiem. Kreditori ņem vērā arī kredītvēstures datus un sadarbību ar viņu pašu kompāniju, lai zinātu, vai tā ir pirmo reizi, atkārtoti un kādas tās attiecības ir bijušas. Klientiem ir svarīgi atcerēties, ka šīs kredītsaistības pilnībā atšķiras no īstermiņa aizdevumiem, tāpēc tās tiek uzskatītas par daudz nopietnākām un atbildīgākām. Daži aizdevēji piedāvā arī pirmo bezprocentu kredītu, tomēr to katrs nosaka pats, tas attiecas arī uz noteikto vecumu. Šādu aizdevumu var saņemt aptuveni 20 minūšu laikā internetā, tomēr var gadīties, ka jāiesniedz vēl kādi papildus dokumenti, kas varētu paildzināt naudas saņemšanas procesu, līdz aizdevēja kompānija būs pilnīgi droša par sava klienta maksātspēju.

Pārsvarā aizdevēji izvērtē klienta ienākumus pēdējo 3 mēnešu laikā, pietam kredītu izsniedz, ja ienākumi pēc nodokļu apmaksas ir vismaz 150–200 eiro. Šis naudas aizdevums bija un noteikti būs pieejams vēl daudzus gadus, cilvēki nereti to jauc, aizmirstot, ka tas nav vienas mēnešalgas apjoma aizņēmums, kurš jāatmaksā pāris mēnešos. Aizņemieties atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)