Banner 980x90

Reklāma un sludinājumi Preiļos, zilo ezeru zemes sirdī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Preiļu novads ir vēsturiska vieta, kas izstaro no sevis senatnīgu noslēpumu auru, kas nav sajūtama nekur citur. Grāfu Borhu atstātais mantojums ar brīnišķīgo Preiļu parku, pils kompleksu un gudrības simbolu kraukli novada ģerbonī; Raiņa jaunības dienu zeme Jasmuiža ar čalojošo upīti un dvēsli veldzējošo dabu; Preiļupes un Jašas līčos zied ievas, kas uzbur neatkārtojamu smaržu pirms pļavas saplaukst dzeltenos pieneņu ziedos. 

Šī ir vieta, kur šķietami apstājas laiks. Negribas vairs steigties, bet palikt šeit un iemīlēties vienreizējajā dabas krāšņumā. 

Pašdarbības kolektīvi un kultūras aktualitātes Preiļos
Preiļos ne vien ko redzēt, bet arī milzum daudz pasākumu, kur piedalīties. Kultūras centrs, kura durvis vienmēr atvērtas visiem mākslas mīļotājiem, piedāvā apmeklēt tādus pasākumus kā zaļumballes atjaunotajā estrādē un pilsētas svētkus, kur ne vien iespēja klausīties dažādus koncertus gan no pašdarbības kolektīvu puses, gan no dažādiem tautā iemīļotiem māksliniekiem.

Ja esi vietējais, ielūkojies Dalder.lv, kāda ir reklāma Preiļos! Visi no gandrīz divdesmit pašdarbības kolektīviem gaida savā pulkā jaunus dalībniekus un būs priecīgi par katru interesentu. Šeit ir gan teātra studija, gan vokālie ansambļi, gan tautas deju kopas, gan koris, kas noteikti ir viens no skanīgākajiem Latvijā. Bet tiem, kam patīk kopības sajūta un iespēja kopīgi izklaidēties un piedalīties modernākās dejās, ir iespēja pieteikties līnijdeju kolektīvam. 

Rūpes par Preiļu novada iedzīvotājiem ir prioritāte
Preiļu novads rūpējas par saviem iedzīvotājiem, lai tiem būtu ne vien izklaides iespējas un iespējas attīstīt savus talantus, bet arī sniedz palīdzīgu roku krīzes situācijās. Novads sniedz līdzfinansējumu gan sporta skolas audzēkņiem, gan mūzikas skolas, kā arī bērnu un jauniešu centra apmeklētājiem, kas gūst jaunas iemaņas un attīsta savus talantus. Daudzbērnu ģimenes saņem atbalstu bērnu izglītošanai. Tāpat novadā atrodas arī labklājības pārvaldes krīzes centrs, kas sniedz iespēju gūt rehabilitāciju vardarbību cietušajiem, kā arī uzturēšanās iespējas dažādās krīzes situācijās nonākušajiem. 

Vecākā gada gājuma cilvēkiem pieejams pansionāts "Preiļi", kur ir iespēja ne vien saņemt labāko aprūpi, bet arī socializēties ar citiem sava gada gājuma cilvēkiem. Ja Tev vai kādam no tuviniekiem nepieciešama palīdzība, ieskaties Dalder.lv Preiļu novada sadaļā un atrodi labāko risinājumu krīzes situāciju pārvarēšanai. 

Iespējas attīstīties, strādājot vai veidojot biznesu
Ja šķiet, ka ārpus galvaspilsētas labi atalgotu darbu nav iespējams, tad tie nu ir maldi. Ieskaties, kādi ir sludinājumi Preiļos un sapratīsi, ka šī ir īstā vieta ne vien darba meklējumiem, bet arī savam biznesam. Lai gan pārsvarā ir pieprasījums pēc fiziska darba darītājiem, algas nav no mazākajām. Piemēram, betonētāja vai kravas auto vadītājam piedāvā algu, sākot no 1200 EUR mēnesī. 

Preiļu novads ir lieliska vieta arī tiem, kuri plāno uzsākt savu biznesu, kas saistīts ar ražošanu vai kādu citu nozari, jo Preiļu apvidū pieejamas ne vien izcilas telpas un finansiāla palīdzība jaunajiem uzņēmējiem, bet arī čaklas darba rokas, kas gatavas mesties kopīgā piedzīvojumā un biznesa attīstībā jau šodien. 

Ja apnikusi lielpilsētas steiga un ir vēlme pabaudīt ko nomaļāku vai apskatīt ko vēl neredzētu, tad noteikti dodies uz Preiļiem. Šī būs vieta, kas liks tev iemīlēties no pirmā acu skatiena un saglabāt skaistos skatus atmiņā uz mūžiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)