Banner 980x90

Projektu Preiļu novada bērnu un jauniešu sporta skolas stadiona pārbūvei izstrādāts SIA "Firma L4"

Daugavpils, 23.maijs, LETA. Preiļu novada dome noslēgusi līgumu ar SIA "Firma L4" par būvprojekta izstrādi Preiļu novada bērnu un jauniešu sporta skolas stadiona pārbūvei, aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Projekts "Preiļu novada bērnu un jauniešu sporta skolas stadiona pārbūve" atbilstoši tehniskajai specifikācijai jāizstrādā četros mēnešos. Projektēšanas izmaksas ir 29 645 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Projekts paredzēs visa stadiona pārbūvi - jauna žoga uzstādīšanu, seguma nomaiņa un vieglatlētikas sektoru izveidi, tribīņu pārbūvi, ietverot arī ģērbtuvju pārbūvi, stadiona apgaismojuma tīklu pārbūvi, LED stadiona prožektoru un apgaismes stabu, kā arī elektroniskā āra rezultāta tablo uzstādīšanu, skrejceļu nožogojuma nomaiņu un zālāju atjaunošanu bojātajās vietās. Paredzēta tiks arī vieta āra trenažieru uzstādīšanai.

Preiļu novada bērnu un jauniešu sporta skolas stadiona pārbūves projekta realizēšanai pašvaldība cer saņemt valsts budžeta dotāciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)