Banner 980x90

Preiļu Valsts ģimnāzijas kolektīvs saņem LU balvu

Foto: Toms Grīnbergs
Foto: Toms Grīnbergs

Universitātes  Lielajā aulā piektdien, 5.februārī, notika LU darbinieku sapulce, kurā ar ziņojumu uzstājās LU rektors profesors Indriķis Muižnieks un tika pasniegtas LU Gada balvas – LU balva par sasniegumiem zinātnē, LU zinātnes komunikācijas balva, Gada skola un LU Gada darbinieks.

Kā pilsētas informācijas portālam Preili24.lv pavēstīja Preiļu Valsts ģimnāzijas direktore Ligita Pauniņa, arī Preiļu Valsts ģimnāzija kolektīvs  saņēma Latvijas Universitātes atzinības rakstu par ieguldīto darbu skolēnu sagatavošanā studijām Latvijas Universitātē  un 2015.gada Skolu balvu.

Latvijas Universitāte Skolu balvu piešķir, lai izceltu un atbalstītu tās Latvijas skolas, kuras devuši ievērojamu ieguldījumu skolēnu sagatavošanā studijām LU.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)