Banner 980x90

Preiļu un Riebiņu novads veiksmīgi prezentēja savu tūrisma piedāvājumu izstādē "Balttour 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

No 5. līdz 7.februārim izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā norisinājās 23.starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2016, kurā savu tūrisma piedāvājumu tradicionāli prezentēja arī Preiļu un Riebiņu novads, ko pārstāvēja Irēna Kjarkuža, Inese Martinkus un Iveta Šņepste.

Kā pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Preiļu un Riebiņu novada TIC , pateicoties Latgales reģiona attīstības aģentūras un Latgales plānošanas reģiona  darbam, kā arī Latgales pašvaldību atbalstam, Latgales kopējā stendā tika ietverts plašs tūrisma piedāvājums – naktsmītnes, apskates objekti, aktīvā tūrisma iespējas u.c.. Liela interese bija tieši par tūrisma piedāvājumu bērniem, kā arī aktīvo atpūtu.

Latgales stendā izstādes laikā darbojās arī amatnieki un seno arodu meistari, kuri  demonstrēja procesu, kā top Latgales tradicionālā keramika, seno latgaļu dzīvesveidu, kā arī izstādes apmeklētājus iepazīstināja ar mūzikas instrumentu  un stikla mākslas darbnīcu. Piektdien, 5.februārī, uz lielās skatuves ar latgaliešu dziesmām lustināja  kapela "Nu i raun! " no Riebiņiem, savukārt sestdien, izstādē piedalījās Jeļena Mihailova, kura prezentēja jau popularitāti ieguvušo "Leļļu karaļvalsti" Preiļos. Izstādes tirdziņā sava uzņēmuma jaunumus - piparkūkas ar Preiļu parka vārtu simboliku un ekskursiju bērniem "Burvju dārzs" veiksmīgi reklamēja Irēna Koleda.

Ikgadējā izstāde Balttour ir viens no nozīmīgākajiem gada notikumiem Baltijas valstu tūrisma nozarē. Izstādē piedalās 470 eksponenti un 850 dalīborganizāciju no 40 Eiropas, Centrālās Āzijas un Tuvo Austrumu valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)