Banner 980x90

Preiļu parkā par 122 000 eiro uzbūvēta vasaras estrāde un atjaunoti divi tiltiņi

Daugavpils, 24.janv., LETA. Preiļu parkā izbūvēta vasaras estrāde un atjaunoti divi tiltiņi, aģentūru LETA informēja Preiļu novada domes mājaslapas satura redaktore Ilona Vilcāne.

Preiļu novada domes Tehniskās daļas vadītājs Jānis Skutels stāsta, ka iedzīvotāji varēs priecāties par balto koka tiltiņu pāri kanālam pie Mīlestības kalniņa un jaunuzbūvēto vasaras estrādi ar skatu laukumu uz Ievas un Ādama saliņas. Tāpat atjaunots pirms daudziem gadiem demontētais tilts līdz saliņai.

Gan estrāde, gan tiltiņi ir būvēti no koka vienotā stilā un krāsoti gaišos toņos, atbilstoši to vēsturiskajam veidolam. Teritorijas labiekārtošanu būvuzņēmējs veiks pavasarī labvēlīgos laika apstākļos.

Vasaras estrādes izbūvi un divu tiltiņu atjaunošanu veica AS "Siguldas Būvmeistars". Darbi izmaksāja 122 300 eiro, tai skaitā: mērķdotācija Preiļu novadam no valsts budžeta - 115 000 eiro un Preiļu novada domes finansējums - 7300 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)