Banner 980x90

Preiļu novadā turpina apzināt brīvo nekustamo īpašumu teritorijas

Lai pilnveidotu un aktualizētu brīvo nekustamo īpašumu datu bāzi, Preiļu novada uzņēmējdarbības centrs aicina uzņēmumus un privātpersonas iesniegt informāciju par nekustamajiem īpašumiem, kas var tikt izmantoti uzņēmējdarbībā, jo īpaši ražojošās nozarēs, pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Preiļu novada pašvaldībā.

Dati tiks apkopoti un ievietoti Preiļu novada mājas lapā www.preili.lv un LIAA datu bāzē ar mērķi piedāvāt gan vietējiem uzņēmējiem, gan ārvalstu kompānijām, kas interesējas par iespēju uzsākt darbību Latvijā.

Pašvaldība aicina nekustamo īpašumu īpašniekus griezties Preiļu novada uzņēmējdarbības centrā, Kooperatīva ielā 6 (3.stāvā), Preiļos vai sazināties pa tālruni +371 26636243 ar uzņēmējdarbības konsultanti Inetu Liepnieci.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)