Banner 980x90

Preiļu novada pašvaldība ministrijas valdījumā nodevusi īpašumu Zemessardzes šautuves paplašināšanai

Rīga, 7.nov., LETA. Preiļu novada pašvaldība Aizsardzības ministrijas valdījumā Zemessardzes šautuves paplašināšanai nodevusi tai piederošo teritoriju "Badelka", aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Jolanta Upeniece.

Zemessardzes 35.kājnieku bataljona komandieris pulkvežleitnants Kaspars Lindbergs savā uzrunā īpašuma pārņemšanas ceremonijā uzsvēris notikuma nozīmīgumu. "Objekts zemessardzei bijis lietošanā kopš bataljona dibināšanas 1991.gadā, un beidzot tas ir oficiāli pārņemts, lai varētu to saukt par mūsu. Varēsim turpināt iesākto un attīstīt tālāk. Līdz šīm objektā ir ieguldīts daudz resursu, lai uz šodienu tas būtu veiksmīgi izmantojams gan kā treniņu vieta, gan kā poligons," norādījis Lindbergs.

Preiļu novada domes priekšsēdētājas vietnieks Juris Želvis (LZS) pasākumā apsveicis Zemessardzi ar vienības izaugsmi un bataljonam novēlējis spēku un neatlaidību infrastruktūras labiekārtošanā, lai militārais objekts sekmīgi kalpotu Preiļu un valsts vajadzībām.

Tuvojoties Latvijas valsts simtgadei un novērtējot sadarbību ar Preiļu novada domi, Zemessardzes 35.kājnieku bataljons pašvaldībai pasniedza Pateicību par ilggadēju un veiksmīgu sadarbību un sniegto atbalstu bataljona uzdevumu izpildē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)