Banner 980x90

Preiļu novada pašvaldība finansiāli atbalsta valsts vieglatlētikas izlases dalībnieku

Foto: Facebook.com/ Dairis Rinčs
Foto: Facebook.com/ Dairis Rinčs

Preiļu novada domes sēdē deputāti izskatīja Latvijas Vieglatlētu savienības vēstuli par finansiālu atbalstu Latvijas vieglatlētikas izlases dalībniekam preilietim Dairim Rinčam.

Kā pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Preiļu novada pašvaldībā, nobalsots piešķirt līdzekļus 1410 eiro apmērā sportista dalībai mācību treniņu nometnē  Faro, Portugālē. Izdevumos ietilpst aviobiļetes cena – 330 eiro un dzīvošanas izmaksas - 1080 eiro.

Treniņa nometne notiks laika periodā no 2016.gada 22.marta līdz 15.aprīlim. Sportists treniņu nometnē pavadīs 24 dienas, vienas dienas izmaksas sastāda 45 eiro. Līdzekļus paredzēts iedalīt no novada domes budžeta sadaļas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)