Banner 980x90

Preiļu novada pašvaldība aicina darbā Preiļu novada Labklājības pārvaldes direktoru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Preiļu novada pašvaldība meklē vispusīgu, aktīvu, mērķtiecīgu, pozitīvi domājošu un radošu vadītāju jaunizveidotajai Labklājības pārvaldei, pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja Preiļu novada pašvaldībā. 

Pārvaldes darbības mērķis ir sniegt pašvaldības iedzīvotājiem profesionālus sociālā darba pakalpojumus un atbalstu, organizēt sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanu,  apzināt pašvaldības iedzīvotāju vajadzības pēc sociālajiem pakalpojumiem un sociālās palīdzības, analizēt un prognozēt nepieciešamo sociālo pakalpojumu veidus un sociālās palīdzības apjomu.

Informācija par vakanci:

*1 amata vieta, 40 stundas nedēļā, darba līgums tiks noslēgts uz nenoteiktu laiku.
*Bruto darba samaksa pārbaudes laikā – 1015 EUR.
*Paredzamais darba tiesisko attiecību uzsākšanas datums – 01.04.2016.

Pretendentiem izvirzītās prasības:

*Nepieciešama otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā augstākā izglītība sociālajā darbā vai karitatīvajā sociālajā darbā.  
*Amata pretendentam ar atbilstošu otrā līmeņa profesionālā augstāko izglītību nepieciešama darba pieredze atbilstošā vai līdzīga rakstura vadošā amatā.  
*Nepieciešama praktiskā pieredze darbā ar dažādām sociālajām grupām;
*Nepieciešama prasme noteikt problēmu teorētiskos un praktiskos aspektus; pārzināt analīzes metodes un paņēmienus un nodrošināt to realizāciju.
*Nepieciešama prasme orientēties klientu tiesību un interešu aizsardzības jautājumos sociālās palīdzības, sociālo pakalpojumu un sociālas rehabilitācijas sfērā un prasme plānot, organizēt un koordinēt iestādes darbību.
*Nepieciešama prasme konfliktu risināšanā, labas komunikāciju prasmes, psiholoģiska noturība stresa situācijās.
*Spēja apzināties savas rīcības un lēmumu sekas, spēja pamatot rīcību un lēmumus.
*Teicamas valsts valodas un labas krievu valodas zināšanas.
*Sociālās sfēras normatīvo aktu pārzināšana, vēlamas zināšanas personāla vadībā, datu statistiskajā apstrādē un analīzē.
*Labas komunikācijas prasmes un analītiskas spējas.
*Prasme strādāt ar datoru un informācijas sistēmām lietotāja līmenī (MS Office, Excel, Word, teksta redaktors, elektroniskās tabulas, prezentācijas un e-pasta klients).
*Vēlama darba pieredze pašvaldības vai valsts darbā.

Pieteikumu un dokumentus ar norādi "Konkursam uz Preiļu novada Labklājības pārvaldes direktora amatu"  līdz 23.martam (ieskaitot) aicina sūtīt uz e-pastudome@preili.lv vai iesniegt personīgi pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas un informācijas centrā 5.kabinetā (1.stāvā), Raiņa bulvārī 19, Preiļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)