Banner 980x90

Preiļu novadā notiks atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā

Svētdien, 10.martā, plkst.10.00 uz Pelēču ezera (dienvidu galā, aptuveni 17 km no Preiļiem) notiks Preiļu novada atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā, pilsētas informācijas portālu Preili24.lv informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Zemledus makšķerēšanas čempionāts tiek rīkots ar nolūku popularizēt makšķerēšanas sportu kā veselīgu un aktīvu sporta veidu kā arī noteikt labākos zemledus makšķerēšanas speciālistus gan komandu, gan individuālajā vērtējumā.

Sacensības notiks tiesnešu norobežotā laukumā bez sektoriem visiem dalībniekiem. Sportistam līdzi jāņem divi karodziņi ar ko atzīmēt savus āliņģus. Uz karodziņa jābūt komandas nosaukumam ,vārdam un uzvārdam .

Sacensībās aicināti piedalīties gan individuāli, gan komandās. Komandas sastāvā jābūt trīs dalībniekiem neatkarīgi no vecuma un dzimuma. Atseviškā vērtējumā individuāli tiks vērtēti jaunieši -1997.gadā dzimuši un jaunāki.

Sīkāka informācija par sacensību norisi pie Preiļu novada sporta pasākumu organizatora Leonīda Valdoņa vai pa tālruni 29556446


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)