Banner 980x90

Preiļu iedzīvotājus aicina uz sapulci par daudzdzīvokļu māju siltināšanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 31.martā plkst.17.00 Preiļu novada domes zālē notiks sapulce par daudzdzīvokļu māju siltināšanu, pilsētas informācijas porāls Preili24.lv uzzināja Preiļu novada pašvaldībā. 

15.marta Ministru kabineta sēdē ir izskatīti un apstiprināti Ministru kabineta "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 4.2.1. specifiskā atbalsta mērķa "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu valsts un dzīvojamās ēkās" 4.2.1.1. specifiskā atbalsta mērķa pasākuma "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu dzīvojamās ēkās" īstenošanas noteikumi".

Pašvaldība iepazīstinās iedzīvotājus ar apstiprinātajiem Ministru kabineta noteikumiem, kuri nosaka daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanas nosacījumus šajā periodā.

Attīstības finanšu institūcija "Altum" informē, ka pieteikumu pieņemšana daudzdzīvokļu māju enegoefektivitātes projektiem (aizdevuma, granta un garantijas saņemšanai) sāksies provizoriski šī gada jūlijā. Papildu informācija atrodama šeit. 

Pašvaldība aicina daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākos, dzīvokļu īpašniekus būt aktīviem, piedalīties sapulcē, uzzināt jaunāko informāciju un gatavot projektus māju energoefektivitātes paaugstināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)