Banner 980x90

Preiļu Galvenajā bibliotēkā "Kinodienas turpinās!"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 10.februārī plkst. 17.00 Preiļu Galvenās bibliotēkas 2. stāva lasītavā "'Kinodienas turpinās!'", pilsētas informācijas portāls Preili24.lv uzzināja bibliotēkā.

79 kino minūtēs ikkatrs bibliotēkas apmeklētājs varēs izdzīvot 13 gadīgā Raimonda ceļu uz saprašanos ar māti kinofilmā "Mammu es tevi mīlu".

"Mammu, es tevi mīlu" ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmitgadīgu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar lokālo prostitūtu, nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu.

Filmas režisors: Jānis Nords.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)