Banner 980x90

Preiļos par 300 000 eiro rekonstruēs Celtnieku ielu

Daugavpils, 12.apr., LETA. Paredzams, ka maijā Preiļos sāksies Celtnieku ielas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmu, piebraucamo ceļu un inženierkomunikāciju atjaunošanas darbi, aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Preiļu novada domes Tehniskās daļas vadītājs Jānis Skutels pastāstīja, ka pašvaldības izstrādātais būvprojekts "Preiļu pilsētas Celtnieku ielas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmu, piebraucamo ceļu un inženierkomunikāciju atjaunošana" sadalīts trīs kārtās. Pašvaldībā pieņemts lēmums darbus sākt ar Celtnieku ielas rekonstrukciju posmā no Brīvības ielas līdz Kooperatīva ielai.

Ielas rekonstrukcija paredz atjaunojot ielas segumu, sakārtot ielas apgaismojumu, atjaunot lietus kanalizāciju un komunikācijas zem ielas. Aprīļa otrajā pusē tiks izsludināts iepirkums būvdarbiem, ielas renovācija varētu sākties jau maijā.

Prognozējamās darbu izmaksas saskaņā ar projekta autora aprēķiniem varētu būt ap 300 000 eiro. Daļa finansējuma Celtnieku ielas mikrorajona būvdarbiem paredzēta no ceļu fonda līdzekļiem, pārējā nauda ir pašvaldības finansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)