Banner 980x90

Preiļos notiks Latgales forums "Uzņēmēju un pašvaldību sadarbība reģiona viedai attīstībai"

Daugavpils, 11.apr., LETA. Nākamnedēļ, 17.aprīlī, plkst.13.30 Preiļu kultūras centrā norisināsies Latgales forums "Uzņēmēju un pašvaldību sadarbība reģiona viedai attīstībai", aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Paegle.

Ar priekšlasījumu "Latgales reģiona ceļš uz viedo attīstību, balstoties uz inovatīvu uzņēmējdarbību" forumā uzstāsies Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķe, Latvijas Lauksaimniecības universitātes profesore Baiba Rivža.

Par valsts un pašvaldību atbalstu uzņēmējdarbībai klātesošos informēs Latvijas Pašvaldību savienības padomniece uzņēmējdarbības jautājumos Andra Feldmane, par inovācijām uzņēmējdarbībā un tehnoloģiju pārnesi - Rīgas Tehniskās universitātes docents, Daugavpils filiāles direktors Ivans Griņevičs, bet par uzņēmēju un zinātnieku sadarbības metodēm stāstīs Latvijas Lauksaimniecības universitātes profesore, Tehnoloģiju un zināšanu pārneses centra vadītāja Sandra Muižniece-Brasava.

Savukārt Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda un domes Attīstības daļas vadītāja Elita Jermolajeva stāstīs par pašvaldības sadarbību ar uzņēmējiem un uzņēmējdarbības atbalsta projektiem.

Foruma turpinājumā paredzēta paneļdiskusija "Kā palīdzēt uzņēmējiem un padarīt stiprāku Preiļu novadu, Latgales reģionu", kurā piedalīsies SIA "Salang P" valdes loceklis Gunārs Svilāns, zīmola "Bērnības zeme" radītāja, konkursa "Laukiem būt!" 1.vietas ieguvēja 2018.gadā Aija Zīmele, SIA "Preiļu celtnieks" komercdirektors Egils Stikāns, SIA "Preime" valdes priekšsēdētājs Sandis Šķēps, Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra vadītājs Andris Kucins un Preiļu novada domes uzņēmējdarbības konsultante Ineta Liepniece.

Piedalīties forumā aicināti uzņēmēji, pašvaldību vadītāji un darbinieki, zinātnes pārstāvji un citi interesenti.

Forumu rīko Preiļu novada dome, Latgales plānošanas reģions, Latvijas Zinātņu akadēmija un Latvijas Pašvaldību savienība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)