Banner 980x90

Preiļos dzēšot ugunsgrēku cietis viens ugunsdzēsējs

Rīga, 20.aug., LETA. Preiļos Rēzeknes ielā šonakt dzēšot ugunsgrēku cietis viens ugunsdzēsējs, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Palkavniece.

Izsaukums saņemts plkst.1.22, jo minētajā vietā ugunsgrēks bija izcēlies šķūnī. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg divi šķūņi zem viena jumta 35 kvadrātmetru platībā. Veicot dzēšanas darbus, ugunsgrēkā cieta viens ugunsdzēsējs glābējs.

Aizvadītajās diennaktīs ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, koki, krūmi, kūdra, meža zemsedze, labības rugāji, žogs, riepas, siena ruļļi traktora piekabē, divas vieglās automašīnas, labības kombains, pārvietojamas pirts siena, dzīvokļa logs un nojume, šķūnis, saimniecības ēka, divas dārza mājas un sešos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)