Banner 980x90

Policisti Preiļos likvidē marihuānas audzētavu

Daugavpils, 10.apr., LETA. Valsts Policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes darbinieki Preiļos likvidējuši nelikumīgu marihuānas audzētavu, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Preiļu policijas iecirkņa darbinieki, veicot operatīvus pasākumus un izmeklēšanas darbības noskaidroja, ka Preiļos, kādam vietējam iedzīvotājam piederošajā nekustamajā īpašumā, iespējams, ierīkota marihuānas audzētava.

Lai pārbaudītu iegūto informāciju, pagājušās nedēļas nogalē likumsargi ieradās vīrieša dzīvesvietā, kur veica kratīšanu. Privātmājas apskatē konstatēts, ka vienā no istabām ir ierīkota marihuānas audzētava. Kopumā kratīšanas gaitā tika konfiscēti 20 marihuānas augiem līdzīgi stādi un to audzēšanai izmantojamais aprīkojums - dažādas gaismas un siltuma lampas, ka arī ap 20 gramiem gatavās produkcijas. Lai precīzi noteiktu izņemto vielu sastāvu un daudzumu, tiks veiktas ekspertīzes.

Aizdomās par saistību ar minēto likumpārkāpumu policisti aizturējuši kādu 1988.gadā dzimušu, policijas redzeslokā iepriekš nonākušu vīrieti.

Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt - Krimināllikuma 253.panta 1.daļa — aizdomās turamajam draud sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)