Banner 980x90

Pirmdien valsts austrumos būs vairāk mākoņu un vietām gaidāms pērkona negaiss

Rīga, 23.jūl., LETA. Pirmdien Latvijas austrumu daļā daudzviet uzlīs, vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes, prognozē sinoptiķi.

Negaiss dažviet var atnest ne tikai stipru lietu, bet arī krusu un lielas vēja brāzmas. Valdošais būs lēns līdz mērens ziemeļu vējš, Kurzemē - ziemeļrietumu vējš.

Valsts rietumu un centrālajos novados pirmdiena būs pārsvarā sausa un saulaina.

Gaiss sakarsīs līdz +27..+30 grādiem, bet piekrastē un valsts austrumos - līdz +23..+27 grādiem.

Rīgā gaidāms mazs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Pūšot mērenam ziemeļu, ziemeļrietumu vējam, maksimālā gaisa temperatūra būs no +25 grādiem pilsētas ziemeļos līdz +28 grādiem dienvidos.

Atmosfēras spiediens joprojām 757-760 dzīvsudraba staba milimetru jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka Kurzemes un Vidzemes mežos ir augsta ugunsbīstamība. Spēkā arī brīdinājums par stipru karstumu, kas turpināsies līdz augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)