Banner 980x90

Pelēčos top teju 36 000 eiro vērta estrāde

Daugavpils, 24.maijs, LETA. Īstenojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstītu projektu, Preiļu novada Pelēčos top vasaras estrāde, aģentūru LETA informēja Preiļu novada pašvaldībā.

Patlaban Pelēču pagastā nav piemērotas vietas atpūtai un pasākumu rīkošanai gada siltajā laikā. Projekta "Pelēču vasaras estrādes izbūve" īstenošanas rezultātā šis trūkums tiks novērsts. Uzlabosies arī kultūras pasākumu kvalitāti. Tāpat tiks sakopta teritorija. Estrādē plānots rīkot koncertus, balles, diskotēkas, skolas un biedrību pasākumus.

Kā informē Pelēču pagasta pārvaldes vadītāja Iveta Stašulāne, celtniecības darbi norit saskaņā ar plānotajiem termiņiem un to noslēgums paredzēts jūlija beigās. Paredzams, ka estrādi varēs izmantot jau šīs vasaras otrajā pusē.

Projekts "Pelēču vasaras estrādes izbūve" tiek īstenots ELFLA Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam apakšpasākumā "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju". Tā kopējās plānotās izmaksas ir 35 772 eiro. Projekta publiskais finansējums ir 90%, bet pašvaldības līdzfinansējums - 10%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)